Oletko ajatellut järjestää pikkujoulut tänä vuonna? Miltä kuulostaa, että juhlijan unelma verkkokauppa Juhlahumua, juhlasuunnittelija Juhlahuuma, upeita kakkuja ja muita juhlaherkkuja taikova CutiePie, herkuttelijan verkkokauppa Urjalan Makeistukku, taitava leivontabloggaaja Annin Uunissa sekä ihana karkkikauppa Sweetheart järjestää ne sinulle? Osallistu kilpailuun ja voita vuoden makeimmat pikkujoulut (arvo 800€). Pääpalkinnon lisäksi arvomme lahjakortteja mukana oleviin yrityksiin.PÄÄPALKINTO SISÄLTÄÄ:
 • Juhlasuunnittelijan, joka suunnittelee ja toteuttaa yhdessä voittajan kanssa vuoden makeimmat pikkujoulut. Wow -huokaisuilta ei voida välttyä, kun Juhlahuuma toteuttaa juhlien koristelut ja kattaukset. Minkä teeman sinä haluat pikkujouluihisi? Perinteistä joulutunnelmaa vai jotain ihan muuta? Mitä se onkaan, Juhlahuuma taikoo valitun teeman esille näyttävästi, sinun toiveesi ja tyylisi huomioiden.
 • Juhlatuotteet. Vuoden makeimmissa pikkujouluissa on tietenkin tyylikkäät juhlatarvikkeet ja -koristeet, joilla tuodaan teema esille ja toteutetaan upeimmat pikkujoulut ikinä.
 • Urjalan Makeistukku vie pikkujoulujen naposteltavat uudelle tasolle. Vai mitä luulet, löydätkö täältä 100 eurolla sopivia makeita ja suolaisia herkkuja juhliisi?
 • Pitopalvelu CutiePie valmistaa pikkujoiluihin kolme upeaa kakkua, joista tehdään näyttävä kakkubuffa. Taidonnäytteitä voit käydä ihastelemassa täällä.
 • Annin Uunissa -blogissa on toinen toistaan herkullisempia kuvia kauniista leivonnaisista. Nyt on mahtava tilaisuus päästä kattamaan leivontabloggaajan leipomuksia myös omaan juhlapöytään.
MUUT PALKINNOT
MITEN VOI OSALLISTUA?
Kilpailuun voi osallistua 20.9 – 4.10 välisenä aikana Facebookissa, Instagramissa ja järjestäjien blogeissa. 

Blogeissa:
Kilpailuun voi osallistua kertomalla tämän tekstin kommenttiosiossa, että millaiset olisivat sinun unelma pikkujoulusi?
Facebookissa:
Tykkäämällä kilpailukuvasta, kommentoimalla sitä tai jakamalla kuvan Facebookissa.
Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.
Instagramissa:
Jakamalla kilpailumainoksen omalla Instagramtilillään ja merkitsemällä siihen @juhlahumua @juhlahuuma ja #mageimmatpikkujoulut.

Triplaa siis voitto mahdollisuutesi ja osallistu kaikissa somekanavissa!
Facebook, Instagram ja tätä postausta kommentoimalla. 


ARVONTASÄÄNNÖT
JÄRJESTÄJÄT
Juhlia ja Humua Oy
y-tunnus 2582591-4
Rautialantie 216 37470 Vesilahti

Juhlahuuma Tmi
y-tunnus 26174295
Itutie 2 as 5 13500 Hämeenlinna


KILPAILUAIKA
Kilpailuun voi osallistua ajalla 20.9 - 4.10.2015.
OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua Facebookissa, ilmoitetuissa blogeissa ja Instagramissa.  

MITEN VOI OSALLISTUA?
Facebookissa:
Tykkäämällä kilpailukuvasta, kommentoimalla sitä tai jakamalla kilpailukuvan Facebookissa.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin.
Blogeissa:
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla arvontatekstiin Juhlahumun, Juhlahuuman tai Annin Uunissa blogeissa.

Instagramissa:
Jakamalla kilpailumainoksen omalla Instagramtilillään ja merkitsemällä siihen @juhlahumua @juhlahuuma ja #mageimmatpikkujoulut.

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voi osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa sekä yllämainittujen henkilöiden perheenjäsenet.
PÄÄPALKINTO
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan vuoden makeimmat pikkujoulut 20 hengelle.  Juhlien toteutuksesta vastaa Juhlahumua.fi verkkokauppa, juhlasuunnittelija Juhlahuuma, Pitopalvelu Cutie Pie, Urjalan Makeistukku ja Karkkikauppa Sweetheart. Palkinto on arvoltaan 800 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai lahjakorteiksi eikä sen osia voi erottaa toisistaan. Kampanjassa mukana olevat yritykset ovat määritelleet oman tuotteiden tai palvelun arvon etukäteen. Palkinnon sisällöstä ja toteutuksesta on kerrottu tarkemmin arvontasääntöihin liitetyssä blogitekstissä.  
MUUT PALKINNOT
Kaikkien kilpailuun osallistujien kesken arvotaan 5 lahjakorttia kampanjassa mukana oleviin yrityksiin. Lahjakortit lähetetään suoraan asiakkaalle postissa tai sähköisesti.
·         Juhlahumua.fi verkkokauppa: 2 x 30 € lahjakortti (sisältää maksuttoman toimituksen)
·         Cutie Pie 125 € lahjakortti
·         Urjalan Makeistukku: 2 x 20 € lahjakortti (sisältää maksuttoman toimituksen)
Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

PALKINNON LUOVUTTAMINEN
Pääpalkinto, mageimmat pikkujoulut voidaan toteuttaa 150 km säteellä Hämeenlinnasta, järjestäjän osoitteesta. Voittaja vastaa itse juhlatilan järjestämisestä.
Pääpalkinnon voi lunastaa alla ilmoitettuina päivinä:
Lokakuu: 23.10, 24.10, 30.10, 31.10
Marraskuu: 20.11, 21.11, 27.11, 28.11
Joulukuu: 4.12, 5.12, 11.12, 12.12


ARVONTA
Palkinnot arvotaan maanantaina 5.10.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat antavat oikeuden julkaista nimensä myös järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden Internet- ja Facebook-sivuilla.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, arvotaan uusi voittaja. Voittajan henkilöllisyys ja henkilötietojen oikeellisuus tarkistetaan. Järjestäjä pidättää oikeuden valita uuden voittajan, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee.

JUHLIEN KUVAAMINEN
Osallistumalla tähän arvontaan, osanottajat antavat järjestäjälle oikeuden kuvata toteutetut juhlat ja julkaista kuvia omissa medioissaan. Kuvia otetaan tuotteista, koristeluista ja tarjoilupöydästä. Voittajan ja vieraiden ei tarvitse esiintyä kuvissa.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Juhlahumua vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

HENKILÖTIEDOT
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Osallistuja vastaa antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin tekijöihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailusivustolla.Onnea kilpailuun!! ja kaunista päivää sinulle!! :)
♥ Jenni

55 kommenttia:

 1. Tärkeimmät ihmiset koolla 💕

  Mukana kilpailussa 😊

  VastaaPoista
 2. Minä järjestäisin hauskat, rennot mutta tyylikkäät juhlat, vähän sellaista tule sellaisena kuin olet - meininkiä. Ei pukupakkoa tai mitään sellaista. Joulussa on muutenkin jo monelle laittamista ja stressaamista, joten pikkujoulut voisivat olla sellaiset rennommat, ei niin perinteiset pirskeet! Pilkettä ja huumoria silmäkulmassa. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20/9/15

  Järjestäisin kunnon bileet ystäville, säihkettä ja kimalletta saisi olla ;)
  laura.elorinne@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Voi mahtavaa mikä kilpailu!! <3 Olen itse täysin peukalo kesken kämmentä leivonta hommissa. Siksi blogini puolella ei koskaan ole mitään hienoja cup-kakkuja tai leivonnaisia. Haluaisin järjestää mahdollisesti 1920-luvun teemaiset pikkujoulut. 1920-luvulla oli ihanaa glamouria, dramaattista mustaa, joka näkyi myös tummana meikkinä, helmibuumi oli myös siihen aikaan tosi kovassa suosiossa, joten voisin kuvitella näkeväni leipomuksissa helmikoristelua ja esimerkiksi kultaista glitteriä. Kaikki näyttäisi pikkujoulu kuvissa myös hyvältä. 1920-luvulla tykättiin rikkoa rajoja, jazzmusiikkia, drinkkejä, hiuspanta verkkoja ja haluaisin tosi kovasti itseni päästä muuttamaan flapper-tytöksi :) Mukana kilpailussa ehdottomasti! :) T: Ninja ninja.tarvainen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pikkujoulut järjestäisin kaikille ihanille tallilaisille, jotka jaksaa tsempata ja joiden kanssa oikeasti viihtyy! Väriteemana toimii perinteiset jouluvärit. Rennot juhlat, joiden teemaan liittyisi varmaankin jotenkin hevoset ja talli :3

  VastaaPoista
 6. Meidän soittokunnan pikkujoulujen järjestämisvuoro on tänä vuonna miehillä, yhtään siis tiedä mitä on luvassa vaikka kuulemma järjestelyt ovatkin hyvällä mallilla (uskokoon, ken tahtoo...). Veikkaan, että sekasikiö naisjaoston edellisinä vuosina tekemiä koristeita: mustaa, valkoista, punaista, sinistä, vihreää, lahjapaketteja ja tietysti tähtitaivas sekä jotain hullunhauskaa ohjelmaa ja musisointia.

  Pikkujoulut on todella ansaittu, 10.10. pidämme Made in Finland-konsertin Porin Promenadi-salissa, jossa soitamme suomalaista (puhallin)musiikkia, mm. Sibeliusta juhlavuoden kunniaksi ja 16.12. pidettävään joulukonserttiin solisteiksemme Keski-Porin kirkkoon saapuvat Saara Aalto ja Tomi Metsäketo. Kahden vaativan konsertin pitäminen harrastajapohjalta vaatii soittajilta paljon ja pikkujoulut on hyvä tapa palkita vapaaehtoiset.

  VastaaPoista
 7. Koolle joko lähipiiri tai sitten ne, joita en voi nyt kutsua toisiin kemmakoihin, kun osallistujamäärä on rajallinen. Herkkuja, yhdessäoloa, tunnelmaa, naurua - kaikenlaista elämääpidentävää ja oloa kohottavaa. Värit olisivat varmaankin punainen, vihreä ja valkoinen - hyvin perinteistä sen suhteen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Huuuiii miten upea arvonta! Haaveena olisi 20-lukuteemaiset pikkujoulut :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi20/9/15

  Mahtava arvonta! En ole mitään juhlienjärjestäjätyyppiä, joten juhlasuunnittelijan ja muiden taianomaisten ammattilaisten loihtimat kekkerit läheisille ystävilleni olisi huippua. Kuppikakkuja, suolaisia piirakoita, suklaaputous lapsille, näitä ainakin ja väriteemana kulta, valkoinen ja punainen,
  Mukaan siis arvontaan :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 10. Unelmien pikkujouluissa olisi parhaat ystävät, hyvää ruokaa, tunnelmallinen koristus ja musiikki!
  pauliina.j.alatalo@helsinki.fi

  VastaaPoista
 11. Ihana kilpailu! Voi kun voittaisin, niin kutsuisin ystävät koolle juhlimaan. Tänä vuonna kun jää kodin ulkopuoliset juhlat pois kalenterista, kun pienet vauvelin kanssa uutta elämää ihmetellään ja samalla omat voimat eikä kyllä taidotkaan riittäisi hirmu isoihin järjestelyihin. Mukana siis kilpailussa!

  VastaaPoista
 12. Hyvää ruokaa, ihanaa tunnelmaa, ihania ihmisiä, joulun tunnelmaa <3

  VastaaPoista
 13. Tosi ihanan kuuloinen kilpailu! Itse haluaisin rennot pikkujoulut, joissa olisi paljon hyvää syötävää, mukavaa tekemistä ja ehkä jotain pientä jouluista askartelua tai leivonnaisten koristelua? Koristelut olisivat aika tavallisen jouluiset: paljon valkoista ja punaista, mutta myös sopivasti kimaltavaa glitteriä. Olisi ihan mahtava voittaa, vaikka edes pienempi palkinto!

  alina.peltola@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Täydelliset pikkujoulut syntyisi suussasulavilla herkuilla kera rakkaiden ihmisten <3

  VastaaPoista
 15. Järjestäisin mageimmat pikkujoulut Lumobloggaajille. Meitä on nyt kaksikymmentä blogia ja osan kanssa emme ole kertaakaan tavanneet. Blogitapaamisia on aina tosi rankka järjestää, kun täytyy miettiä tilat, tarjottavat, hyvä ajankohta, valaistus ja kuvausjutut, teemat, mahdolliset goodiebagit yms.. Olen järjestänyt tänä vuonna jo kolme blogitapaamista eri porukoiden kesken pääsääntöisesti yksin - olisi mahtavaa päästä tällä kertaa helpommalla ja nauttia valmiista upeista pikkujouluista blogiporukan kesken! T. Anna / Something Small

  VastaaPoista
 16. Ehdottomasti mukana arvonnassa! (: Pikkujoulut olisivat samalla meidän uuden Kodin tuparit <3 Läheiset koolle, herkut pöytään ja nautitaan yhdessä joulunajasta.

  VastaaPoista
 17. Järjestäisin iloiset, tunnelmalliset ja hauskat juhlat, joissa olisi moniallergiselle sopivat tarjottavatja kauniit koristelut.
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 18. Anonyymi20/9/15

  Mukana arvonnassa kukkon jouluteema.voke1@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Kutsuisin ihanat ystävät juhlimaan! Väreinä varmaan hopeata, valkoista, punaista ja hieman ehkäpä mustaa
  Olisipa järjettömän ihanaa voittaa :D
  leivontanurkka@wippies.fi

  VastaaPoista
 20. Mukaan arvontaan valkoisilla pikkujouluilla :)

  VastaaPoista
 21. Voi kuinka huikea arvonta! Olisi enemmän kuin mahtavaa voittaa herkuimmat pikkujoulut ikinä! Koolle kutsuisin oman perheeni (10 hlö), olisi ihana tarjota rakkaimmille jotain niin upeaa <3

  VastaaPoista
 22. Anonyymi21/9/15

  Aivan ihanaa olisi voittaa. Kutsuisin omat ja puolison vanhemmat, jotta he tutustuisivat toisiinsa paremmin. Teemana olisi ihan perinteinen joulu :) hippocampeli@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Pikkujoulut nimiäishengessä, tai babyshower, riippuen, olenko ehtinyt haljeta :D

  VastaaPoista
 24. wow, mikä onni olisi juhlia pikkujouluna pojan 15v synttäreitä. Kerrankin olisi suvulla ihmettelemistä ja poikakin voisi reteesti kutsua kavereitaan. Poikkeuksellisesti joulun väreihin punaiseen ja kultaan voisi sotke ripaus sinistä.

  VastaaPoista
 25. Anonyymi21/9/15

  Kuulostaa huikealta! Järjestäisin ehdottomasti pikkumusta -bileet ystävilleni - nauttisimme toistemme seurasta, ihanista tarjottavista ja talven tunnelmasta! Musta ja kulta olisivat ehdottomasti teemavärit! sallamari.korpela@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Oi mikä ihana kilpailu :D
  Siis ehdottomasti ystävien kanssa, naistenilta ja jotain satumaista talvenihmemaa tunnelmaa!

  VastaaPoista
 27. Tyylikkäät pikkujoulut Parhaiden Ystävien seurassa, ei parempaa voisi olla! Monen montaa herkkua, pikkumustat yllä, vähän kuplivaa ja ympärillä säihkettä. Teemaväreinä voisi olla punainen, kulta ja musta! Kimalletta saa löytyä! Ajatuskin tärkeiden ihmisten kanssa laadukkaiden tuotteiden äärellä, ah ihanaa!

  VastaaPoista
 28. Minä haluaisin järjestää pikkujoulut ystävilleni kiitokseksi, jotka auttoivat meidän arjen taas alkuun väliaikaisen kodin laittamisessa. Heistä oli niin suuri apu kun itsekin olin synnytyslaitokselta juuri kotiutumassa. Kun omassa kodissa oli tulipalo. Nämä ystävät äiteinäkin varmasti nauttisivat kun saisivat hetken omaa aikaa. :)
  Lumivalkeitaunelmia@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Järjestäisin pikkujoulut mammakavereille. Yleensä tapaamme nyyttärihengessä, mutta olisipa kiva juhlia niin, että kenenkään ei tarvitsisi stressata leipomisista yms. vaan viisi vaan keskittyä seurusteluun ja rentoutumiseen. 😊

  VastaaPoista
 30. Anonyymi21/9/15

  Mä haluaisin herkät, kauniit, tunnelmalliset ja kimalravat pikkujoulut ystäville ja lähisuvulle, jotka samalla voisivat olla mun valmistujaisjuhlat. Onnea kaikille kilpailuun. ❤

  salo.jenni1@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Voi miten ihanaa olisi saada järjestettyä säihkyvät mieleenjäävät pikkujoulut kaikille läheisilleni jotka ovat minua tänä vuonna kolmen leikkauksen rumbassa tukeneet, auttaneet ja kestäneet.
  Pikkujoulut olisivat kaikille arjen katkaisu ja yhden illan kaikki saisivat nauttia aikuisten kesken ihanasti laitetuista juhlista. Juhlat antaisivat voimia tulevaan.
  Lapset pääsisivät mummoloihin viettämään laatuaikaa.
  Vieraat voisivat pukeutua glamour-asuihin ja vaatepulman sattuessa pikkumustan voisi sujauttaa päällensä.
  Katetulle terassille saisi ihanasti laitettua säihkettä ja musiikkia. Kenties lähipiiristä ihan live sellaista..
  Paljuun voisi halukkaat pulahtaa yön koittaessa kenties kera kuplivan.. Pihasaunaan johtaisi kynttiläpolku.. Kynttilät valaisisivat yötä.. Puusaunassa rätisee tuli.. Joko aistit tunnelman?
  Juhlien koristelun voisi toteuttaa millä värillä vain kun kotimme on aika valkomusta.
  Olisi aivan ihanaa voittaa juhlat. Olisi jotain säihkyvää mitä odottaa pimeän vuodenajan koittaessa.
  Rakastan juhlia ja laittautumista, Aikuisten juhlia on nykyään vain niin vähän missä on teema ja juhliin on panostettu muutakin kun juomapuolella. .

  Nauttikaa arjesta ja terveydestä. Elämä on juhlaa <3

  VastaaPoista
 32. Anonyymi22/9/15

  Ois samalla tuparit....Jotka on vielä pitämättä vaikka kaksi vuotta tulikin jo täyteen tässä asunnossa....

  kika2@netti.fi

  VastaaPoista
 33. Anonyymi23/9/15

  Huippupalkinto! Lähipiirin kesken juhlittaisiin.

  tvalmunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Upeita kuvia ja kuulostaa tosi kivalta arvonnalta :)

  VastaaPoista
 35. Anonyymi23/9/15

  Apua, miten ihana arvonta ! Minun teemani olis erilainen pikkujoulu. Eli poikettaisiin kaikista rutiineista ja perinteistä. Joulukeksien ja juustojen sijasta tarjoitaisiin niistä raaka-aineista tehtyjä herkkuja, vietäisiin perinteiset jouluherkut astetta pidemmälle :) Teemana olisi aitous ja onnelisuus . tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Järjestäisin pikkujoulut englantilaisella teemalla. Teetä, skonsseja, munatotia, paukkukarkkeja, marmelaadia ja päähän kruunut. Cheese and crackers :)

  anniina.linnoinen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 37. Mun unelmapikkujoulujen teema olis kimallus! Kaikkea kimaltavaa ja sädehtivää, ehkä vähän överitkin juhlat Amerikan malliin :D Läheiset ja parhaat ystävät koolle ja rentoa illanviettoa!
  jenacolada@outlook.com

  VastaaPoista
 38. Anonyymi27/9/15

  Siis niin huippuarvonta, että pakko osallistua! Ei olla vielä ehditty pitää tupareita täällä uudessa, vielä keskeneräisessä talossa, mutta haaveilen silti pikkujouluista, jossa olisi hyvä meininki, kynttilöitä, hyvää purtavaa sekä makeaa että suolaista, lauluesityksiä kavereilta, vois olla jotain yhteistoimintaa esim.pipareiden leipomista ja koristelua sekä askarteluakin...sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 39. Olisi muuten ensimmäiset pikkujoulut luonani koskaan! Haluaisin rennot pikkujoulut läheisten ystävien kesken. Hyvää musiikkia, rento tunnelma, loistavat kestitykset, paljon naurua, ei mitään jäykkistelyä tai liian muodollista olemista. Tärkeintä on kuitenkin rakas seura, jota tahdon lelliä. :P marjutmykkanen(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Anonyymi28/9/15

  Voi ,meitä olisi Tampereella ystäviä perheineen koolla juuri sopivasti ja vuokrattuna iso huoneisto Tampereen kylpylästä. Sinne olisi hyvä juhlat laittaa pystyyn. Nyt peukut pystyyn!!!
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Ihana arvonta. Punaista, kynttilänjalka ja ystäviä kuulostaa täydelliseltä yhdistelmälä.

  VastaaPoista
 42. Ainiin ja se maili: tasapainoatavoitellen@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Eveliina Drufva29/9/15

  Voi, kuinka ihanaa olisi voittaa tällaiset juhlat! Itse haluaisin varmaankin järjestää jotakin ihanan talvista ja lämminhenkistä. Paistettaisiin vaahtokarkkeja ja syötäisiin hyvää jouluruokaa. Haluaisin ehkä myös jonkinlaisen vähän lapsenomaisen teeman, ehkä johonkin söpöön Disney-elokuvaan liittyen. ❤
  kikamokkeli@hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Anonyymi30/9/15

  Unelmie pikkujoulut olisivat tietenkin sellaiset, missä saisin olla parhaassa seurassa, eli ystävien ja perheen kesken. Hyvää ruokaa ja juomaa, kivaa ohjelmaa, pukuteema, ettei ihan vaan farkuissa oltaisi :)
  timanttikaulapanta@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Anonyymi30/9/15

  Jaa, aika paha tuli...unelmissa olisi ehkä jääkiekkoaiheiset hurlumhei pikkujoulut. Jotain erikoisempaa kuitenkin, ettei ihan tavallista settiä.

  mikatuomas555@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Anonyymi30/9/15

  Täytän itse joulun alla 30v, joten luultavasti järjestäisin kerrankin oikein kunnon synttärit itselleni! Juhlien väreinä voisivat olla kulta, luonnonvalkoinen ja vedenvihreä. Herkkuja, ihania ystäviä, musiikkia ja lasillinen kuohuvaa!
  susanna.k.koski@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Anonyymi30/9/15

  Olen niin jouluihminen, että olis huippua voittaa mageimmat pikkujoulut! Teemavärinä vois olla hopea ja glitter ja vaikka perinteiset punainen ja valkoinen. :-)
  Hyvä ruoka, nätit koristelut ja kattaus, ja tietty hyvä seura tekee parhaimmat pikkujoulut! Ei sen tarvitse olla sen kummempaa.

  -tee
  numme14@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Oioioioi. :) Pikkujoulut olis kyllä huiput! Elämäni aikana olen ollut vasta yksissä, viime vuonna 24veenä työpaikan pikkujouluissa. Kivathan nekin oli, mutta mikä olisikaan ihanampaa kuin koota yhteen ne oikeasti elämän tärkeimmän ja rakkaimmat tyypit. ♥ Messiin oma perhe ja lähimmät parhaat ystävät. Lapsukaiset juhlisivat alkuiltaan asti ja sitten voitaisi jatkaa aikuisten kesken. ;) Hyvää musiikkia, mahtavia herkkuja ja ihanaa joulutunnelmaa. Joulu on ehdottomasti lempparijuhlani. Miten olisikaan ihanaa. ♥

  milla.samu at gmail.com

  VastaaPoista
 49. Anonyymi2/10/15

  Järjestäisin kotona ihanat pikkujoulut ja samalla synttärit läheisilleni . Ja tykkään kynttilöitä laittaa ja hopeista koristelua ja ihania herkkuja. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Voi miten ihanalta kuulostaa! Jos nyt saisin järjestää, menisin ehdottomasti vanhoille kotikonnuille pitämään ikimuistoiset pikkujoulut ystäville. Olis varmasti ihan huikean hienoa saada apua tuollaiselta porukalta! Toivottavasti onni suosii <3

  VastaaPoista
 51. Tuossahan on jo mitä mainion pohja - tolla mennään... ;)

  VastaaPoista
 52. Ihana arvonta ja nähdä kuinka olette toteuttaneet kaikki yksityiskohdat 😊.
  Olen niin jouluihminen ja nyt tänä vuonna se vielä korostuu kun päästään mieheni kanssa muuttamaan uuteen rakenteilla olevaan taloon 😊. Haluaisin siellä pitää ystäville ja tärkeimmille ihmisille pikkujoulut jotka olisivat samalla myös tuparit. Tilaisuus olisi rentoa yhdessä oloa, seurustelua ja nauttien tarjoiluista. Olisi niin ihana nähdä meidän talossa kuinka ammattilainen hoitaa kaiken tarjoiluista koristuksiin asti.

  VastaaPoista
 53. Pakko laittaa arpa vetämään, kun näin postauksesi noista salakapakka-teemaisista pikkujouluista - oli niin mageat! ;)

  Mun unelmien pikkujoulut olisi ehdottomasti teemalla "tacky glamour" - kiiltoa, kimallusta ja glamöööööriä, vieraat saisi laittautua oikein sydämiensä kyllyydestä ja kehotuksena olisi ottaa pukeutumiseen mallia kohublondeista ja seiskatähdistä. Mielummin överit kun vajarit! Huumoria ja hauskanpitoa rakkaimpien kanssa. Tietysti hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta. :)

  Triplaan voittomahdollisuuteni ja jaan tiedon arvonnasta myös blogini Facebookissa ja Instagramissa.

  milja.kulmala@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Pikkujouluihin kutsuisin äitikollegoita, joiden kanssa olen jakanut ihania hetkiä kotiäitivuosieni aikana. Pian tämä aika on ohi ja nämä ihmiset ansaitsevat ison kiitoksen :)

  VastaaPoista
 55. Anonyymi4/10/15

  Pikkujouluni on hauskat bileet kavereiden kanssa. Hyvää ruokaa ja paljon juomaa :) otarkka(at)ulapland.fi

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤