Ihana, ihana, ihana!!! ♥  

Juuri näillä samoilla sanoilla hehkutin puolitoista vuotta sitten Sinun päiväsi - kakunkoristetta, jonka olin saanut Kultasepänverstas Caisannilta blogiyhteistyön merkeissä. Oli suuri ilo päästä luomaan koriste omalla tekstillä ja vieläpä sellainen joka palvelisi monissa juhlissa. Nyt muutama hetki myöhemmin kerron ilolla, että olen saanut sydämelliset kultasepät Raumalta yhteistyökumppanikseni.
Kultasepänverstas Caisanni  suunnittelee ja valmistaa käsityönä upeita koruja. Caisanni valmistaa myös personoituja kakunkoristeita, jotka kruunaavat juhlan kuin juhlan.


Herkkua, herkkua, herkkua!!! 

Toinen upea yhteistyökumppanini tulee Vantaalta ja kantaa nimeä Punnitse ja Säästä Tikkurila. Tämän putiikin sydämestä löytyy ihana kauppias ja hyllyt notkuvat toinen toistaan ihanimpia herkkuja. Heidän kautta luodaan mitä ihanimmat herkkubuffat ja napostelut juhlille, ja vieläpä terveellisemmällä twistillä.

Punnitse ja Säästä Tikkurilasta löydät pähkinät, kuivahedelmät- ja marjat, mausteet, teet, jauhot ja superfoodit - myös luomuna. Punnitse & Säästä Tikkurila sijaitsee Vantaan kauppakeskus Tikkurissa.
Kaunista sunnuntaita! :)

♥ Jenni

10 kommenttia:

Viestisi ilahduttaa minua ❤