Pikkujoulu arvonta on pärähtänyt viikko sitten käyntiin ja tällä viikolla blogin puolella nähdään kolme erilaista pikkujouluteemaa. Pääsimme kuvaamaan pikkujoulumainosta ja ideakuvia upeaan Vanajanlinnaan. Kaikki ihanat pikkujoulutuotteet ovat Juhlahumua verkkokaupasta ja huikeat kakut CutiePien käsialaa.  

Ensimmäisenä esittäytyy perinteinen pikkujouluteema, joka on kuvattu Vanajanlinnan valoisassa Allassalissa.
Glögijuustokakku - Jouluomena täytekakku - Jouluhalko


CutiePie on tunnettu herkullisista kakkubuffistaan ja myös joulun kausikakkupaketti yllättää mauillaan! 

Ensimmäisenä kakkukollaasista löytyy taivaallinen Glögijuustokakku (allekirjoittaneen lemppari!). Suussasulavan juustokakun kruunaa jouluinen glögikuorrute. Ja itse en voinut olla ihastelematta tätä koko kakunpinnan kattavaa kuorrutusta, niin kaunis! 

Seuraava kakuista on kaunis Jouluomena täytekakku. Joka on muuten tämän vuoden uutuusmaku. Ulkoasu toi mieleen talvisen Lumikkisadun, jonka kruunasi pehmeä lumijauhe. Jauhe sai kakun päällisen näyttämään ihanalta kinokselta. Kakkupohja oli mausteinen, välistä löytyi omenahilloketta ja rahkamoussea. Itse pidin tätä kakkua raikkaana. Ja kivan lisäyllätyksen makuun toi sivuilla oleva mokan makuinen kuorrute sekä kaunis koristelu. Tämä olisi ehdottomasti joulupöydän tähti. 

Viimeisimpinä muttei taatusti vähäisimpänä löytyy suklainen Jouluhalko. Täyteläisen suklaan makuparina yllättää piparminttu. Tämänkin kaunokaisen kohdalla ihastusta herätti yksityiskohtainen koristelu ja upea kakun pinta. Tähän kakkuun pääsettekin tutustumaan lähemmin vielä ensi postauksessa.


Nyt täytyy myöntää, ettei vahingoksi kakuista ole yhtään kuvia korkattuina. Kuvausporukalla kakkubuffaillessa keskittyminen meni kyllä ihasteluun ja maisteluun. Kuvaaminen unohtui tässä kohtaa täysin. Mutta sehän vaan todistaa kuinka herkut veivät ajatukset mukanaan! ;) 


Vanajanlinna antoi upeat puitteet kuvauksille. Suuret kiitokset siis koko Vanajanlinnan huikealle henkilökunnalle lämpimästä vastaanotosta ja ystävällisestä palvelusta. Erityiskiitos sydämelliselle Jasminille. Täytyy myöntää, että näissä maisemissa kyllä hääinspis lähti huikeaan lentoon. Ja instagrammin puolella onkin välähtänyt upea juhlapaviljonki. Jos siis yhtään mietityttää häät Vanajanlinnassa, niin vielä ehtii tutustumaan ennen talven laskeutumista kesäisemmällä fiiliksellä. Itse rakastuin valtavasti juurikin näiden kuvausten kohteeseen Allassaliin.

Raikasta viikkoa!!  ja olettehan muistaneet osallistua makeimmat pikkujoulut arvontaan! :) Pääpalkinnon voittaja saa pikkujouluilleen CutiePien huikean kakkubuffan, mutta arvomme myös jouluisen kakkubuffa lahjakortin CutiePielle. Nyt äkkiä osallistumaan! :)


♥ Jenni

2 kommenttia:

  1. Joulu <3 <3 Voi ihanuus! :-) Ja tälläiset kuvat kruunaamassa, oi voi ihanuutta! <3

    VastaaPoista
  2. Ah, niin herkullista! Ja jouluun on alle kolme kuukautta, joten pikkujoulukausihan on jo pian täällä. :)

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤