Viime lauantaina vietimme ihanan päivän Turussa ja pääsimme osalliseksi hääbloggaritapaamiseen yhdessä Juhlahumua verkkokaupan kanssa. Hääblogitapaamista luotsasi Emilia Wedding Emilian takaa ja Emmi ilma kuin morsian blogista. Bloggareilla oli takanaan jo mahtava häähumuinen päivä, ja viimeiseksi he kokoontuivat Radisson Blu Marinan kabinettiin, jonne me olimme toteuttaneet karkkibuffan ja mallikattauksen. Juhlahumun Anu myös kertoi tämän vuoden häätrendeistä, joista kävimme yhdessä mukavaa keskustelua. Ja vaikka häätrendit ovat ihania ja antavat monesti suuntaa, niin ainahan tämä tärkeä päivä toteutetaan itselle, jotta se on juuri sellainen kun on haaveillut.




Urjalan makeistukku lahjoitti upeat herkut karkkibuffaan ja taisipa hotellin henkilökuntakin saada suunsa erittäin makeiksi. Täytyy makeistukulta nostaa tuo gluteenitonlakritsi esille, on mahtavaa kun voi tilata erityisruokavalioitakin ajatellen, ilman että herkuttelu kärsii. :)

Kokonaiskuvaan nappasin assarini Mallan, joka fiilistelee ajoissa valmistunutta kattausta. Kiitos, olit kyllä valtava apu toteutuksessa! 




Kattaus koostui ilmavista elementeistä, lasin ja kirkkaan akryylin kautta sai modernia twistiä blingblingin rinnalle. 

Huomatkaa kuvissa nuo pöytänumerot, jotka ovat siis kakunkoristeita alkujaan, mutta sopivat esimerkiksi kukka-asetelmiin tai oikestaan mihin vain  kattaukseen pöytänumeroa edustamaan. 




Juhlahumun naiset olivat tuoneet uutuus tuotteita hypisteltäväksi, ja itse kyllä ihastuin erityisesti noihin nudensävyisiin pompomeihin.


Kevät kamppikset:

Hääblogitapaaminen innoitti niin minua kuin Juhlahumua kevätkamppiksiin. Joten nyt kannattaa hyödyntää tarjoukset! :) Juhlahumua verkkokaupan sivuilta saat -20% alennuksen herkkubuffetin normaalihintaisista tuotteista syöttämällä koodin: herkkubuffet, ostokorissa olevaan kuponki kohtaan.

Juhlahuuman kautta voit tilata juhliisi herkkubuffetin 190e (sis alv.), hintaan sisältyy vuokra-astiat, somistus ja toteutus. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 10.5 asti.



Suuret kiitokset kaikille ihanille bloggareille, että saimme olla päivässänne mukana!  ♥ 

Kaunista päivää!  


♥ Jenni

6 kommenttia:

  1. Olipas vaan tosi mukava..... :-) TAAS! :-) Hih. Hyvänä ideana, sopii ehdottomasti todella moneen juhlaan! :-)
    Kiitos muuten ihan kovasti tuosta lakritsi vinkistä, täällä kun tuota gluteenitontakin on molemmilla puolilla niin on varmasti iloinen uutinen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo gluteenitonlakritsi oli kyllä loisto löytö, ja vieläpä todella herkullista! :) Tuo kuutiobuffa muuntuu kyllä moneksi. :)

      Poista
  2. Ihania herkkuja ja kaunis kattaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne! :) Näitä oli kiva järkkäillä :)

      Poista
  3. Ai että mitä herkkuja. Ja niin kaunis kattaus ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos!! ♥ ♥ Ja niinpä, hurjana herkkuja! ;D

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤