Juhlahuuman uusin yhteistyökumppani JIMI SOINILA PHOTOGRAPHY esittäytyy. Annetaan ensin kuvien puhua puolestaan:


Kuten upeista kuvistakin tulee esille niin Jimin suurin mielenkiinnon kohde kuvaamisessa ovat ihmiset. Asiakkaiden elämän tärkeiden hetkien ikuistaminen, on hänelle tärkeää. 

Jimi on aloittanut kuvaamisharrastuksen jo nuorena, filmikamera-aikaan. Mutta digiaikaan siirtyminen antoi viimeisen sykäyksen ja innostuksen alkaa opiskelemaan omatoimisesti alaa. Ja tämän myötä alkoi läheltä ja hetken päästä kauempaakin tulla kyselyitä kuvauskeikoista. Näin syntyi JIMI SOINILA PHOTOGRAPHY.

Kuvaamista Jimi tekee sivutoimisena, koska haluaa pitää sen raikkaana ja luovana, ja näin harrastamisluonne säilyy kokoajan läsnä. Syksyllä kuitenkin Jimi sukeltaa koulukuvauksen maailmaan, ja pääsee ikuistamaan lapsuuden tärkeitä hetkiä. Kameran ollessa vain väline kuvalle on tärkeää rento yhteistyö ja kuvauksen lämmin henki, oli kuvausympäristö sitten studio tai maalaismiljöö. 

Jimi kuvaa pääsääntöisesti Tampereen ja Vaasaan alueilla.

Näistä linkeistä pääsette tutustumaan Jimin töihin vielä laajemmin:

Juhlahuuman yhteistyökumppanina Jimi ikuistaa juhlien/häiden dokumentaarisen kuvauksen ja potretit. Kysy siis rohkeasti tarjousta kuvauksesta juhlien yhteydessä! :)

Aurinkoista perjantaipäivää! 

♥ Jenni

4 kommenttia:

 1. On kyllä tosi viehättäviä kuvia <3 näitä katselisi vaikka ja kuinka :) onnea onnea hienosta yhteistyöstä <3 olet ansainnut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä upeita otoksia kyllä fiilistelee ja katselee vaikka kuinka! Ja kiitos, on mahtavaa löytää ammattitaitoisia ja ihania tyyppejä jakamaan juhlien iloa! ♥ :)

   Poista
 2. Mykistävän kauniita kuvia. Hyvää viikonloppua Jenni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Niin ihania!! ♥ Ihanaa viikonloppua sinnekin!! ♥

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤