Suvisvillan Suvin tyttären 1- vuotis syntymäpäiviä juhlittiin flamingoiden värittämänä. Teema valikoitui hetken pohdiskelujen jälkeen. Se kuvastaa hyvin perhettä, joka rakastaa matkustelua ja pientä sankaria joka on valoisa luonne ja rohkea tutkiskelija.

Onnea rakas kummityttö Alessia! 

Juhlien järjestämisessä käytettiin Juhlahumua verkkokaupan ihania tuotteita, jotka sain yhteistyön merkeissä. Koottava koristenauha (pinkki), cocktail tikut (vaaleanpunainen timantti), kirkkaat pikarit ja pienet tarjoiluastiat. 

Itse koottava koristenauha oli loistava, koska käytin sen lopulta confettien tapaan pöydälle ripoteltuna.

Syntymäpäiväkakku toteutettiin kauniisiin pikareihin, ja se oli lapsillekin mukava tapa nautiskella kakkua omista pienistä kupeista. Juhlien emäntä oli leiponut kakut, piirakat ja suussa sulavan mustikkamallasleivän. Itse tein flamingokeksejä tarjottavaksi. Kaikki ei aina tosin mene mielikuvien mukaan ja näin kävi kakkupikarien juustokakkukuorrutuksen kanssa. Lähdin hieman sooloilemaan mielestäni loistavalla idealla ja lopputulos oli löysä kuorrute, ei siis ollenkaan kaunis pursotus. Mutta, onneksi maku pelasti ja juhlijat nauttivat tarjottavista.


Flamingo menu:

Suklaajuustokakku
Bannofeejuustokakku
Flamingo keksit
Macaronet (Sokerileipuri Suominen)

Mustikkamallasleipä & katkarapukimara
Kinkkupiirakka
Jauhelihapiirakka
Cocktailpiirakoita


Täytyy tuolta Juhlahumun tuotteista erityisesti vinkata nuo pikarit, niitä aion hyödyntää myös joulunalla kattauksiin ja jälkiruokiin. Ovat siinäkin niin käteviä, että palvelevat useissa juhlissa pestävyytensä ansiosta. Tsek!


Kaunista vasta alkanutta viikkoa! :)

♥ Jenni

8 kommenttia:

 1. Ihan super kaunista :) ja aivan mahtava ja ihana teema joka ei aina vastaan tule :)

  Hienoa Jenni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa kyllä hullaannuin tähän teemaan! :D Nyt en malta odottaa että pääsisi joskus uusia flamingojuhlia järjestämään :) Ja kiitos, ihana sinä ♥

   Poista
 2. Great blog♥

  How about follow each other?
  I follow your blog. Waiting for you♥
  My Blog: http://juliemcqueen.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! ♥ :) You have a lot of great ideas in your blog! :)

   Poista
 3. Todella superihanan näköistä. Eihän näitä herkkuja raaskisi edes syödä, kun harmittaisi että kaikki kaunis häviäisi :) Ihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana sinä!! ♥ Mutta se onkin aina syy järjestää uusia ihania juhlia! ;)

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤