Muutama kuukautta sitten järjestin ystävilleni juhlat kiitoksena kannustuksesta ja tsemppauksesta yrittäjyyden aloittamiseen. Samalla paljastettiin upo uusi logo, jonka toteutti Janina Makea designista. Suur Kiitos upeasta logosta, se on juuri sellainen kuin halusin, täydellinen <3 

Juhlista on tosiaan vierähtänyt parisen kuukautta. Ja samoin viime postauksestani täällä. Syksy on ollut melko rankkaa aikaa niin itsellä kuin läheisilläkin vakavien sairastelujen takia, ja siksi energiat ovat olleet vähissä myös blogin suhteen. Juhlat eivät kuitenkaan elämästä ole kadonneet, päinvastoin ne ovat olleet ilon pilkahduksina. Jatkossa sitten postailenkin hieman jäljessä juhlituistakin juhlista. :)

Facebook sivutkin ovat nyt valmiit, ja niitä pääsette kurkkimaan täältä. Klik klik. ;) 

Sitten syöksytään logojuhliin, tarjolla oli: skumppabaari, pientä suolaista ja makeaa. Macaronet tilattu Sokerileipuri Suomiselta. Itse kirjailtu logo.


Kaunista tätä viikkoa kaikille!!  Ja ihanaa vihdoista viimein kaivautua tänne ihanaan blogi maailmaan inspiroitumaan ja energisöitymään teistä upeuksista! :) 

♥ Jenni

14 kommenttia:

 1. Mahtavaa kun olet täällä taas tauon jälkeen :) <3

  Aivan hulppeat juhlat ja suuret onnittelut edelleen sinulle tästä hienosta asiasta <3

  Kovasti lämpimiä voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Kiitos ihana ♥ ♥ Ihanaa olla takaisin, nyt meneekin vapaa hetket päivitellessä sinun ja teidän muiden ihanien kuulumisia :)

   Poista
 2. Tervehdys sinulle! Onnittelut uudesta logosta, ja aivan ihan herkkupöytä. Kuvia oli kiva katsella näin syksyn pimeydessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne!! :) Logo on kyllä ihana ♥ Ja oli itsellekin hassua palailla näin kesäisiin tunnelmiin, mutta piristys ruisketta noista väreistä sai! :) Ihanaa torstaipäivää! :)

   Poista
 3. Vau, upeaa jälleen kerran! <3 Ja tsemppiä ja kaikkea hyvää loppuvuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Kyllä nyt ikävöikin ulkojuhlia :)

   Poista
 4. Kaunis logo ja kauniita kuvia! ONNEA vielä!! Kiva, kun oot takas ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! ♥ Ja toi logo on kyllä niin rakkaus ♥

   Poista
 5. Ooh onpas upean näköistä! Oikein namsku :)

  VastaaPoista
 6. Kivaa että tulit takaisin tänne blogiin, oli jo ikävä! Hieno logo ja hienon näköiset juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, kiitos kiitos! ♥ ♥ Ja tätä maailmaa on kyllä ollut ikävä ja teidän ihanien juttuja! :)

   Poista
 7. Tervetuloa takaisin ja Ihana että olet palannut joukkoon :). Ajattelinkin monesti, että minnekös olet hävinnyt? Tosin epäilys oli kyllä liekö että yrittäjän arki on vienyt menneessään ja aikaa ei enää samaten ole tänne. Sairastelut ei ole yhtään kivoja, toivottavasti olette kaikki tervehtyneet ja tsemppiä sinne. Mutta kiva kuulla sinusta taas pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Yrittäjän arki kyllä otti kolauksen sairastelujen myötä, mutta tulipa koettua sitten tämäkin puoli heti alkuunsa. ;D Juhlien ilo kyllä nappaa aina mukaansa sitä ei voi estää! :D mutta kaikki elämän uomat on vain elettävä. :) Ja ihana kuulla sinustakin!!! ♥ Kivaa maanantaita! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤