Olin ajatellut viedä rakkaalle anopilleni kukkia naistenpäivänä. Viime yönä yövuorossa kuitenkin innostuin askartelemaan kukille pienen maljakon hillopurkista. Koska töissä ei ollut liimaa (tästä voin syyttää vain itseäni) niin jouduin teippailemaan kaiken, ja tulos on sen mukainen.. ;D Purnukan koristeluun käytin pakkauspaperia, askarteluverkkoa ja lahjanauhaa. Kukat nappasin kotimatkalla prismasta ja samalla valkoisia nameja, joita laitoin toiseen purnukkaan herkuiksi. Täytyy kyllä vinkkailla, että nyt on upeita kukkakimppuja Prismassa ja hyvään hintaan (5e). Ihanaa kun yhdessä kimpussa oli  kuutta erilaista kukkaa :) Ja tässä ihan pienoisessa väsymyksessä on pakko nyt kehua toistakin juttua, nimittäin iPhonen kameraan, yllätyin nimittäin todella kuinka hyviä kuvia nämä anoppilan portailla otetut otokset olivatkaan.

Ennen kuin kirjoittelen enempää höpöjä, toivotan hyvää yötä, ei kun: ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää kaikille ihanille ja upeille naisille!!! ♥ Olemme niiiiin päivämme ansainneet! ;) 


♥ Jenni

16 kommenttia:

  1. Mukavaa naistenpäivää!

    VastaaPoista
  2. Erittäin onnistuneesti olet tehnyt kauniin muistamisen ♡
    Oikein ihanaa naistenpäivää myös täältä sairastuvan keskeltä♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa naistenpäivää Seija ❤ Ja oikein pikaisia paranemisia sinne!! ❤

      Poista
  3. Anonyymi8/3/14

    Ihanaa naistenpäivää! <3 Onnenanoppi kun kukkia saa ;)
    -Jansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa naistenpäivää rakas sullekin!! ❤ ja ihana anoppi sai kukkia piristykseksi ❤

      Poista
  4. Hienosti askarreltu ja kukat on kauniita :-) Minä en saanut kukkia, mutta ihan just tarjotaan miehen kokkaama dinneri nenän eteen, joten en valita kovinkaan paljoa. Hyvää Naistenpäivän iltaa! Ja mukavaa viikonlopun jatkoa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih romanttinen mies! ❤ ;) Mitähän muuta kivaa se on illaksi keksinyt..? :) Mullakin jäi kukat saamatta tänä vuonna, mutta kiva lahjakorttiylläri odotti aamulla ❤ Ihanaista viikonloppua Katja ja vielä ehtii toivottaa naistenpäivääkin!!! :)

      Poista
  5. Oi mikä ihana blogi! Minäkin rakastan juhlia. :)
    Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Juhlat on kyllä sellaisia ihania elämän piristyksiä, love it ♥ Ihanaa naistenpäivän iltaa!! :)

      Poista
  6. Nyt on pakko pikaisesti kommentoida vaan sellanen tekninen seikka, että fontista on ainakin omalla koneellani tosi vaikea saada selvää.. :( Käyn lukemassa ihania postauksia säännöllisesti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän ja olen tosi pahoillani, vielä en ole saanut fontti ongelmaa ratkaistua, mutta toivon niiiiiin kovin että sen saisi pian kuntoon. Sama ongelma on meidän pöytäkoneellakin, ihan mahdotonta saada selvää. Harmittaa kovasti :( Ihanaa kun viestit ja aivan ihana kuulla että visiteeraat täällä ❤

      Poista
  7. Kiitos samoin, kyllä olemme päivämme ansainneet :)

    VastaaPoista
  8. Kerrassaan ihanat kukat anoppi on saanut <3 ihanaa naistenpäivää, eikös se ole joka päivä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jokainen päivä!! ❤ ja tärkeää että me naiset muistetaan toisiamme :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤