Hui kun kuvista tulikin suttuisia, mutta innostuksessani en ajatellut, että kyllä ne kirjeentekstit näkyvät kuvissa! :D Ups. Ja koska kirje on ystävälleni, en halunnut rustauksiani esille, vain hänelle. 

Aloitin kirjeen teon liimaamalla sydänkakkupaperin tapetinpalan päälle ja leikkelin reunat siistiksi. Sitten kirjoittelin tapettipuolelle kirjeen, taittelin ja solmin sen valmiiksi. Pieni ystävänpäivä muistaminen on valmiina annettavaksi, mukaan liitän pienen ystävänpäiväsuklaan.

Olen äärettömän huono lähettämään kortteja, minään juhlina, eikä ystävänpäivä ole tässä poikkeus. Yritän kuitenkin muistaa ystäviäni muulla tavoin ja pitkin vuotta pienillä piristyksillä. Mutta en voi kieltää etteikö ystävänpäivähullutus olisi tänä vuonna lähtenyt vähän lapasesta ;D En päässyt nauttimaan joulunlaitosta juurikaan viime jouluna, niin otan kaiken irti tästä juhlasta, ja mikä ihana tekosyy upottua viikoksi kaikkeen pinkkiin ;)

Tunnelmallista torstaita!! 


14 kommenttia:

 1. Aivan ihana ystävänpäiväkortti, ei voisi enää osuvampi olla. Hyvä idea toteuttaa kakkupaperista ja tapetinpalasta. Pitää laittaa korvan taa muistiin. Hyvää ystävänpäivää sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ystävänpäivää myös sulle! :) Tapetti on niin loistava askarteluun, ja jopa kirjepaperiksi :D

   Poista
 2. Aivan ihana! :-) Tosi kivasti keksitty, nämä on niin ihailtavia ideoita! <3 Tuollainen piristää varmasti päivää! <3

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija ❤ Ihanaa iltaa sinnekin! :) Pitäisi useammin kirjotella rakkauskirjeitä ystäville, niin harvoin todella tulee sanottua kaikkea mitä pitäisi ❤

   Poista
 3. Ihana idea. Mä juuri tänään totesin työkamulle, että oispa ollut kiva lähettää kortit. Mutta ei vaan saanut aikaiseksi ( taaskaan...). Ensi vuonna LUPAAN lähettää :)).

  Kivaa iltaa.

  psst. sain eilen e r i t t ä i n hyviä uutisia ;););) YEY!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä sama, ajattelin ja meinasin, mut TAAS se jäi sille ajattelu asteelle….kuten aina.. ;D Ihanaista iltaa muru ja hei ihan mahtavaa!!!! JEEEE!! So happy for you!!! ❤

   Poista
 4. Todella kiva lopputulos. Hyvä idea kakkupaperista!!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Pitäisi kyllä herätellä taas kirjeen kirjoittamista, vaikka pienin osin :)

   Poista
 6. Nerokasta! ja niin nättiä! Vitsi että mua harmittaa kun en saanut aikaiseksi lähettää oikeita kortteja.. Muuten, en tiedä onko ongelma täällä minun tietokoneellani (vai onko muila samaa ongelmaa), että nyt muutamissa viime postauksissasi tekstit eivät ole oikein pysyneet ruodussa. Ne siis tavallaan karkaavat tuonne oikeaan reunaan, tai menevät päällekäin.. Vai heittääkö mulla päässä niin kovasti?! :D Jokatapauksessa - ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meiltäkään lähtenyt yhtään oikeaa korttia, harmittaa koska ne ovat ihania. Juu mä oon huomannu samaa ja ihmetelly onko se mun koneessa se vika, mutta ei selvästikään…Jaiks, mitähän mä oon onnistunut sähläämään? :D Tietääkseni en oo tehnyt muutoksia minnekään…pitääki ettiä syytä! Kiitos kun viestit tästä, muuten olisin vaan syyttäny läppäriäni :D Ihanaista ystävänpäivää!!! ❤

   Poista
 7. Todella kaunis idea! Tämähän taipuisi hyvin myös esim kutsukortiksi vaikkapa häihinkin. Ihana antaa ystävälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!!! olisipa kyllä aikas kivakin kutsukortti idea häihin, tämä sun idea on laitettava korvantaakse! Ihan loistavaa, kiitos :) Ihanaista tätä päivää ❤

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤