Iittalan liikkeessä silmiini osuivat uudet Tindra pahvikoristeet. Ihastuin täysin! Toki takaraivossa jyskytti, että kyllähän näitä voisi jotenkin tehdä itse. Mutta nappasin mukaan Timantti Tindrat ja oih, ovat ne vaan niin kauniit. Nämä ovat tämän joulun koristeostokseni, mutta sopivat koristamaan koko talvea. Ihanat, ihanat!! 
Loppuun oli pakko laittaa kuva eilis illalta, joka nyt toimii muistuttajana itselleni, että minäkin nukun ohitse muut joulukoristehoukutukset!! :D Keskityn siis vain jouluherkkuihin ;D Uusi kokeilu itselle oli laittaa valkosuklaata tattaripipareiden (löytö luomukaupasta) päälle, tai olivat kyllä itse keksit että valkoisella suklaalla päällystäminen itselle uutta. Tästä taitaa tulla ainakin meidän kodin tämän joulun herkku! Namsk!! :)

Kaunista keskiviikkoa!!! ♥ 



28 kommenttia:

  1. Oiiiiii, aivan ihania nuo koristeet ja keksit♥ Mun pitäis pistää silmät kiinni tällaisten ihanien postausten vuoksi! Nyt tuli heti pakottava tarve hankkia meillekin timantti tai kaksi (ja just eilen sain jo pari uutta koristetta, apuva, meidän kuusi kohta hukkuu ihanuuksiin)♥ Ja keksejäkin voisin toki yrittää tehdä (en tosin vanno, että niistä tulisi noin kauniita kuin nuo sinun)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ :) Niitä on hyvin 6 pakkauksessa niin saa samalla monta! ;D Onneksi eivät olleet kalliita (15e) :) Mietin ihan samaa, etten kyllä osta enää yhtään, meilläkin koristeita ihan riittämiin olisi! Toki niitä sun upeita helmitähtiä haluaisin tehdä muutaman. :) Keksit näyttää kauniille, koska ne on ostettuja! :D Toki niissä luki että käsintehdyt, eli jonkun tekemät ovat :)

      Poista
    2. Senkin rontti, arvaa kuka ei voinut tänään kaupoilla ollessaan kävellä Iittalan liikkeen ohi ilman kassan kautta pyörähdystä;) Noh, onneksi timantit on ikuisia, hih♥ Ja hahaa, mä luulin ihan, että keksit oli sun tekemiä (ois tosin voinut hyvin olla, oot niin taitavainen) :D

      Poista
    3. Hahaa!!! JEEE!!! ;D ♥ Diamonds are a girl's best friend ♥

      Poista
    4. Myhäilin niin teidän viestiketjulle.. näitä on niin pakko hankkia tai etsiä jostakin ohje ja värkätä itse. Ei niistä kyllä näin upeita ikinä tulisi :)

      Poista
  2. Nuo keksit / piparit !!! :) <3 Upean ja herkullisen näköisiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkauspipareita :) Pitää vaan ensi kerralla kokeilla tehdä itse :)

      Poista
  3. Miten herkullisen näköisiä. Tahtois ohjeen??:) Kokeilen muokata jos siin on jotain semmosta mitä en saa syödä..

    VastaaPoista
  4. ..saattohan ne olla tietenki kaupan keksejä, höystettynä.. :D Hmmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat!! Mä taisinkin kirjoittaa vähän harhaanjohtavasti, tai siis en vaan ajatellut! :( Olin vaan niin iloinen kun löysin luomukaupasta pipareita joita sain syödä :D Ja johan melkein pieni paketti meni :D Mutta niistä toki sai inspistä, että on kokeiltava tehdä tattaripipareita jouluksi itse :)

      Poista
    2. Vuosien paatuneella syvällä rintaäänellä, en edes jaksa.. Oooh, eikuu. Kerro toki heti sitten reseptiä jos jotain kokeilet. Kyl kai mäki infoon tuol mikäli sikäli innostutaan taas kokeiluihin. :D Meil ei kyl oo tommosia kivoja luomukauppoja tääl maal mistä vois ostaa..

      Poista
    3. Juu laitan reseptin heti ilmoille, ajattelin josko juustokakun pohjaa saisi jouluksi :) Ja mä tuun kurkkiin heti jos sä saat inspiksen kokeiluihin! :) Mä oon kyllä niin onnellinen tuosta Inkivääri luomukaupastamme, vaikkakin tää Hämeenlinna ei kovin muuten tarjonnallaan hehku ;) :D

      Poista
  5. Iki ihanat koristeet :-) tääki tahtoo :-) ihan huiput!:-)

    VoI tuo kissa, aivan mahtava tapaus ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa niin tykkään noista timanteista, ja menevät keveytensä takia hennoimmillakin oksilla :) Hän on ♥ Ottanut tuon vanhanpenkin paikakseen :) Ihan kun kotoa ei yhtään parempaa tai pehmeämpää paikkaa olisi nukkua ;D

      Poista
    2. Blogissani on haaste sinulle ♡

      Poista
    3. Oi kiitos!!! ♥ Tulen heti kurkkimaan! :)

      Poista
  6. Todella kivat koristeet, ja tuo valkosuklaa on hyvä idea. Täytyykin kokeilla kotikeittiössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ihanat timantit!! :) Juu on ainakin itse tullut aina laitettua maitosuklaata piparien päälle, mutta valkosuklaa kyllä sopi mun makunystyröille vielä herkummin. :) Kivoja kokeiluja! ♥

      Poista
  7. Ihania kuvia löysin blogistasi :)

    VastaaPoista
  8. Voi miten kauniita koristeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin!! :) Mä niin rakastan niitä!!! :)

      Poista
  9. Tosi ihanat koristeet! Minä täällä tuskastelen "vähän vähemmän epäterveellisten tarjottavien" kanssa, kun viikonloppuna on lastenjuhlat, jotta kaikki eivät olisi aivan sokeripöllyssä.. Ehkä se on mahdoton tehtävä ja täytyy mennä "kerrankos sitä" -asenteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin suloiset!! :) Kerrankos sitä on varmaan ihan hyvä asenne, tai sitten ottaa reilusti vaan tarjoiluun hedelmiä ja mousseja, niistä ainakin saa herkullisia ja voi laittaa vähemmän sokeria mitä perusohjeissa :) Olisipa ihanaa järjestää oikein kunnon lastenjuhlat, mulle vallan kokeilematon alue :) Ihanaa juhlien järjestelyä sinne ja tottakai mitä upeimpia juhlia!!! :) ♥

      Poista
    2. Tällä menolla sinä saat ruveta järjestämään työksesi juhlia!

      Poista
    3. Se olisi unelmaa!! :) Mutta niin on tällainenkin fiilistely :)

      Poista
  10. Anonyymi14/11/13

    EI MIKÄ JAKKARA!!!! <3 <3 Aivan ihana! Muistan, että minun mummilassa oli myös tuollainen <3 <3 Niin kaunis ja tärkeä!! Voikun se olisi tallella!!

    Ihanaa päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin rakastan tuota jakkaraa, isän tekemä. :) En tosin olisi uskonut että Talisa siitä itselleen unipaikan löytää :D Mutta hyvä kun on käytössä! :D Ihanaa päivää muru ♥

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤