Sain Iidalta toiveen laittaa raakasuklaakaakaon ja banaanilettujen ohjeen. Ja ovat nämä kyllä aikamoisia herkkuja!!

Tein meille pienen herkutteluhetken kotiin. Ja oli aikas äkkimakeata letut noiden vaahtokarkkien kanssa, että olisi vähempikin riittänyt, tai ehkei olisikaan ;D Löysin luomukaupasta vaahtokarkkeja, ja onneksi hyllyssä oli vaan yksi pussi, koska sellainen ilo siitä yhdestäkin tuli! ;D

Ihanaa huomata uusia juhlavieraitakin liittyneen tänne, lämpimästi tervetuloa Sanna, Villavaahtokarkki ja Minttu-Maaria ♥ 

Tunnelmallista tiistai-iltaa 
13 kommenttia:

 1. Nämä herkulliset kuvat saa niin veden kielelle! :-) Ihanat! :-)

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Niin mullakin ajatus uusista, letut on aina niin hyviä!! Ihanaa iltaa sinnekin ♥

   Poista
 2. Kiitos tervetulotoivotuksista :) Maistuuko ohra noissa letuissa mitenkään erityisesti? Koska mun mielestä ohrassa on aina sellainen outo, läpitunkeva maku... Tai sit se vika on mun suussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai en ainakaan ite maista ohraa noista, ja banaani on kyllä maultaan niiiiin valtaisa noissa letuissa :) Tokihan jauhon voi noihin aina vaihtaa, ajattelin kokeilla ens kerralla tattarijauholla :)

   Poista
 3. NiinPÄ! Aina herrrrkullisia kuvia <3 <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut on aina kuvissa herkullisia!! ;) ♥

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Näitä vois kyllä herkutella joka ilta! :D

   Poista
 5. Nyt iski makeannälkä. Nam! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ohjeesta! Ajattelinkin, että miten voisi tehdä raakakaakaosta kaakaota. Mutta en tajunnut, että suklaata sulattamalla nyt ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin tykkään kun sulattaa raakasuklaata niin kaakaosta tulee täyteläisempi, ja kun teen raakasuklaata niin käytän siitä aina suoriltaan mukilliseen kaakaota sulaa massaa ;D Nams! :)

   Poista
 7. Onpa herkullisen näköistä! Blogissasi näyttää muuten olevan hyviä reseptejä - mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

  Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa Suomen ruokasivut ja blogit internetistä. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

  Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


  Ystävällisin terveisin,
  Etsiresepti.fi

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤