Pahoittelen piiiiitkää kuvapläjäystä, mutta uskokaa tai älkää tein jo näiden eteen ison karsinnan!! ;D  

Järjestimme ystävän kanssa yhteiselle ystävällemme Suville pienet baby showerit. Halusimme viettää iltaa rennosti nautiskellen ja maailmaa parantaen. Ystävien ihanat prinsessat olivat myös iltaamme sulostuttamassa. Ja täytyy kyllä hehkuttaa, että niin hienosti 6-vuotias otti pienen touhukkaan kaksivuotiaan huomaansa ja leikkejä varmasti olisi jatkunut aamuun asti elleivät aikuiset olisi väsähtäneet ;)

Olimme ystävän kanssa sopineet illan teemaksi valkoisen, jotta vauvan sukupuoli vielä hetken säilyisi yllätyksenä :) Juhlien suhteen teimme tehtävänjaon, ystäväni taikoi suolaiset herkut ja vieläkin on masu pinkeänä!!! Kiitos S ♥ Aivan huikeaa oli myös tonnikalapiirakka, josta en muistanut lautasella enää kuvaa napata, niin nopeasti se hyppeli suuhun!! :D Taisi mennä muutama palanenkin…whupsi ;)

Itse toin juhliin mukanani makeat tarjottavat ja pienet lahjat meiltä. Tein valkosuklaamutakakun, jonka päällystin kerma/mascarpone/suklaavaahdolla. Idean sain kesken työpäivän ja kannatti kokeilla, ylimakea kakkunen upposi ainakin minuun enemmän kuin hyvin! ;D Tekaisin pienen vaippakakun ja lahjapussukka täyttyi talvihatusta ja sukista. (ja olin kuulemma kaksi vuotta sitten ostanut aivan samanlaisen hatun Erinille, tähän jos mihin käy sanonta, ei koira karvoistaan pääse ;D)

Heitän tähän loppuun vielä pikaisesti kakun ohjeen, koska se vaan oli niin hyvää!!! 

Valkosuklaamutakakku
2 munaa
0,5 dl intiaanisokeria
100g valkoinen suklaa
100g voita
0,75 dl ohrajauhoja
0,5 dl mantelijauho
puol tl leivinjauhe
vaniljaa

Kuorrute
100g valkosuklaa
100g mascarpone
1 dl kerma
vaniljaa

Vaahdota munat ja sokeri. Sulata voi ja suklaa. Lisää ne munaisaansokeriseokseen. Vatkaa kuivataineet sekaan. Kaada vuokaa ja paista reilu 10 minuuttia 200 asteessa.

Vatkaa kermavaahdoksi, sekoita mukaan mascarpone ja sulatettu suklaa, ja ripaus vaniljaa. Kuorruta herkkukakku.

Ja vielä kiitos ihanalle Suville ja tiimini paremmalle puolikkaalle juhlista!!! Olette ihania ♥ 


Ihanaista tiistaita!! ♥ 


26 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia <3 ja mitkä juhlat olette järjestäneet... aww!!! Olen noita valkoisia paperipalloja etsinyt monesta paikkaa enkä ole löytänyt. Mistä niitä voisi etsiä? Ihanaa tiistai-iltaa ja terkkuja junasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nää vauvajuhlat vie aina niin mukanaan ♥ ♥ Pienet pallot on prismasta, bongasin itse ne jokin aika sitten (en millään muista kenen) blogista ja heti syöksyin prisma ostoksille, eli sieltä taatusti löytyy ja muutamissa väreissä :) Iso pallo on confetista ostettu. Ihanaa tiistai-iltaa myös sinne ja kivaa matkaa!!! onneksi junassa saa ottaa rennosti :)

      Poista
    2. Oliskohan ollut Sisutusunelmia. En löytänyt niitä Prismasta ja mieskin kävi niitä etsimässä... myyjät eivät osanneet neuvoa. mistähän osastosta löytyi?

      Poista
    3. Sisustusunelmia olikin mulle uusi tuttavuus, kiva saada uutta listoille! :) Meillä täällä Hämeessä ne oli sisustusosaston luona pieni sellainen hylly missä oli kaikkea juhlajuttua, ilmapalloja ja muitakin :) En tosin tiedä ovatko nuo juhlatarvikkeet vielä tulleet kaikkiin Prismoihin, itse ainakaan en ennen ollut siihen törmännyt :)

      Poista
  2. Voi, miten kaunista! Ja kuinka herkullisen näköiset tarjottavat!!! Nämä sun kuvat on kyllä niiiiin inspiroivia♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin herkkua!! ♥ Ystävä oli kyllä varannut ihan huikeat tarjoilut meille, päästiin valmiiseen pöytään :) Ja kiitos ♥ ♥

      Poista
  3. Voi mitkä vauva juhlat ♡kerrassaan ihanat :-) väri maailma on tosi kaunis koristeineen näissä juhlissa ollut :-) näiden kuvien parissa viihtyi oikein hyvin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talviset tunnelmat oli meidän baby showereissa :) Kiitos ♥ Pikku juhlat mammailun piristykseksi :)

      Poista
    2. Sinulle olisi blogissani jotakin mukavaa ♡

      Poista
    3. Oi kiva kiva!!! ♥ Tulen kurkkimaan :)

      Poista
  4. Oi, tyylikästä! :)
    Mäkin muuten tilasin paperipillejä yksi päivä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritettiin tehdä "kantajansa" näköiset ;) :D Paperipillit on ihan huippuja!! Sä vielä hullaannut niihin, varo!! ;D ♥

      Poista
  5. Huih miten ihania kuvia!! :) Oikein häikäisevää!

    VastaaPoista
  6. Oi miten kaunista ja herkullista :)

    VastaaPoista
  7. Nuo ekat sun ottamat kuvat on niin TÄYDELLISIÄ!!! Ihan mielettömän kauniita!

    Kiitos rakas aivan ihanista showereista niin sulle kuin S:lle <3 Olette huippuja! En malta odottaa, et pääsen vuorostani väsäämään jotakin teille ;) Aivan ihanasti oli taas kaikki laitettu niin nätiksi teeman mukaan. Seuraavia teemajuhlia odotellessa ;) Taas tulee astetta mielenkiintoisemmat koristukset kunhan vauhtiin päästään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hirveellä kiireellä ennen lähtöä napattuja, onnea oli matkassa että tuli onnistuneita :D Ilman kotiapua olisin taatusti ollut tuhottoman myöhässä!! :D Kiitos rakas, oli kyllä aivan ihana ilta ja kyllä emäntä oli laittanut pöytään ihan parastaan, suurin kiitos siis hänelle ♥ ♥ Ja mä niiiiiiin odotan tulevia juhlia, toivottavasti saadaan niistä teemanmukaiset! :) Jeijejeijeeee ♥ Tosin eipä voisi juhlanaihe olla kauniimpi ♥ ♥

      Poista
  8. Onpa kauniita kuvia! Ihanat juhlat teillä varmasti ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Ihanat juhlat ja ihanat rakkaat ♥ :)

      Poista
  9. Oi ihanat juhlat ja koistukset! Kakkuohjeen nappaan mukaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Hyvä tiimi ♥ Mä kyllä ihan rakastuin tuohon valkosuklaiseen mutakakkuun, ei olisi ilman valkoista teemaa tullut mieleenkään tehdä valkosuklaasta kokeilua, kannatti :D

      Poista
  10. Vau mitkä juhlat! Ja joku muukin jo huomasi saman kuin minä, nuo ekat kuvat koristeista on MIELETTÖMIÄ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos ♥ ja kun tässä pitkään on niin ihastellut (fanitellut ;) sun kuvia, niin sun sanat lämmittää paljon!! :)

      Poista
  11. Anonyymi14/11/13

    AIVAN mieltsejä kuvia woman!! Siis sä olet kyllä ihan haka tässä kuvauksessa....salamat kyllä vilkkuivatkin ;) OLET KULTA!!!!

    Kiitos itsellesi ja oli niin ihana järkätä sun kanssa. Voi että...mul ei nyt ihan sanat ees riitä sanomaan kaikkea mitä haluisin sanoa. Kiiitos kaikesta <3 <3

    Niin ja kuinka N olisi halunnut, että jäät yökylään <3 <3

    PUSMUS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D En niin malttanut lopettaa kuvaamista, oon ihan toivoton!! ;D Uusia juhlia odotellessa!!!! ♥ ja kiitos itsellesi niin PALJON ja Nlle, ihana pieni neiti!!! ♥ ♥ Puss

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤