Viime viikonloppuna pääsin vihdoin taas lapsuudenmaisemiin, ja koska ihana tätini oli aiemmin täyttänyt upeat 75-vuotta, niin halusin muistaa tuota ikuista tyttöä pienellä juhlistelulla. Näin aikuisena kun emme sen kummemmin toisiamme lahjo, on mielestäni aivan ihanaa silti piristää ja muistaa rakkaita. Näiden viemisten parissa vietimme monta tuntia taas maailmaa parantaen, kyllä nuo kypsemmät tytöt vaan tietävät niin paljon elämän salaisuuksia, ja on ihanaa saada jakaa niitä! 

Ihanaista iltaa 



16 kommenttia:

  1. Nämä kuvat on niin syötävän suloisia kerrassaan! <3 NAMS! :-) Värit ja herkut ja ja..... :-) Kuinka ihana muistaminen ja kultainen muisto! <3

    Mukavaa sunnuntai iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täti on kyllä niin kultaa, että hän olisi joka päivä skumpan arvoinen :) Pienillä muistamisilla on niin suuri merkitys ♥ Ihanaa iltaa sinullekin ♥

      Poista
  2. Kaikissa meissä asuu pikkutyttö ikään katsomatta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin asuu!! :) Täti on niin mun idolini ♥

      Poista
  3. Oih miten ihania leivoksia, ja kaikki kuvat! Ihana idea juhlistaa tätiä noin! Minustakin on parasta, jos pääsee mamman kanssa istumaan ihan rauhassa kahville ja sieltä alkaa tulla sen sortin muisteloita 50-luvulta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Ja aivan!! Mä ainakin niin fiilistelen muisteloita :) Ja parastahan on se etteivät ne elämän perusasiat ole sen ihmeemmin muuttuneet, ainakaan parisuhteessa ;D Parhaat neuvot ovat aina tulleet tädin luota. :)

      Poista
  4. Siis aivan ihana muistaminen. Mihinkäpäs se tyttöys meistä häviäisi ikävuosienkaan myötä, ei mihinkään. Niin kaunis ajatusoivallus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei mihinkään ja parhaiten kai sitä pieni hassuttelu pitää yllä :) ♥

      Poista
  5. Anonyymi17/11/13

    Aivan ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkkiä ja glitteriä, varma ihanuus!! ;D ♥

      Poista
  6. Ihana muistaminen! Tuollainen muistaminen varmasti lämmittää mieltä iästä riippumatta:)! Sinunlaisia muistajia ja päivänpiristäjiä pitäisi olla enemmän tässä maailmassa♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä!! ♥ Sun kommenttisi vasta lämmittääkin :) Ehkä meidän tässä kiireisessä maailmassa pitäisikin enemmän piristellä pienesti :)

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤