Sain ihanalta Lattemamma blogin Sofialta aivan fantastisen Lambin haasteen! Kiitos Sofia  Tarkotuksena kertoa kolme asiaa jotka tuovat luksusta elämään. Tekee niin hyvää varsinkin näin vapaapäivänä pysähtyä nauttimaan elämästä ja niistä pienistä asioista, jotka pitkässä juoksussa kuitenkin antavat jotain niin suurta. Onnellisuutta. 

Jokaisessa päivässä on jotain luksusta, jotain mikä tuo hymyn huulille ja tekee päivästä ihan vähän paremman. Ajattelen, että luksusta ovat elämässä ne hetket, jotka haluamme niin kokea ja mitä enemmän päivässä fiilistelee ja nauttii, niin sitä täyteläisempää eläminen on. Huonoinakin päivinä olisi tärkeää löytää niitä pieniä ihania asioita, jotka tuovat valonpilkkeen päivään ja muistuttavat, että vastoinkäymiset ovat ohimeneviä. Kaiken kaikkiaan ajattelen, että luksuksen kokeminen ja näkeminen arjessa on meistä itsestämme kiinni. Mitä enemmän hyvää tuottavia asioita/hetkiä päivään mahtuu, ei päivä voi olla enempää kuin mahtava ja me kaikki olemme nuo mahtavat päivämme ansainneet! 


Tässä ovat minun arjen luksusta ja hyvääoloa tuovat hetket: Hitaasti nautiskeltu ja fiilistelty aamiainen. 

Arjen kiireettömyys on parhautta, mutta täydellistä se on silloin kun sen voi jakaa jonkun kanssa. Toki en kiellä, etteivätkö muutaman kerran kuukaudessa olevat arkivapaiden aamut olisi yksinkin luksusta. Silloin saa hetken itselleen, omille ajatuksille ja tyttöhömpälle - lehdet/sarjat/herkut! Se on luksusta! ;) 


Aamulenkit ystävän ja hänen ihanien lastensa kanssa - energian lataus. 

Ajan viettäminen rakkaiden kanssa on aina luksusta, rakkauteen ei koskaan voi panostaa liikaa. Vaikka arjessa on välillä kiireitä, pienetkin hetket ystävien kanssa saa tuntemaan olon voimautuneeksi ja onnelliseksi. Unohtamatta ihania hetkiä oman rakkaan kanssa. Tuoksuttelu - muistoja

Olen aina rakastanut tuoksuja ja muistan jo lapsena kun sain lahjaksi pienen vaaleanpunaisen ja ruusun muotoisen saippuan. Pidin sitä arteenani, käyttötarkoitukseni sille oli yksinkertaisesti tuoksuttelu ;) Ja voin vieläkin fiilistellä sen tuoksua, se oli niin kaunis. Edelleen tuoksut ovat tärkeitä ja useasti tietyt tuoksut tuovat ihania muistoja mieleen. Minulla on myös tapana, että jos lähden jonnekin kauemmaksi reissuun niin budjetin salliessa hankin matkaan/koneeseen uuden tuoksun, näin matka kulkee tuoksun mukana vielä pitkään vaikka tallaisi kotimaassa lumisia teitä. ;) Nautin niin kovasti tuoksuvista hajuvesistä, saippuoista ja kukista. Ne tuovat suuren ylellisyyden tunteen elämään. 

On niin monia pieniä ja isompiakin asioita, joissa on ylellisyyden tuntua: niitä ovat hetket kisujen kanssa, tuoreet kukat saavat aina kodin tuntumaan hieman kauniimmalle, isän savulohi on parhautta ja harvoin saatuna se todella on enemmän kuin luksusta, kauniit kattaukset tekevät arjestakin juhlaa ja yllätykset, annettuna tai saatuna kruunaavat päiviä. Joten todellakin elämä on täynnä luksusta, ainakin silloin kun sille haluaa avata silmänsä! :) Nämä arjen hemmottelut jotka tuovat luksusta elämään, liittyvät siis Lambi Deluxen uuteen blogihaasteeseen jossa bloggarit kertovat vähintään kolme asiaa jotka tekevät heidän arjestaan vähän enemmän luksusta.  Tuo Lambin Deluxe on siis uusi, astetta ylellisempi wc-paperi. 


Mainitse siis haastebloggauksessa kolme asiaa jotka tekevät elämästäsi pikkuisen ylellisempää. Kun olet tehnyt haasteen, lähetä yhteystietosi osoitteeseen lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin. Palkinto arvotaan marraskuun aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki haasteeseen mukaan lähtevät osallistuvat 500 euron kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomea. Kortti oikeuttaa seuraavaan: 3 vrk kylpyläloma, aamiaiset ja kylpylän vapaa käyttö 2 aikuiselle + 2 lapselle tai 2 vrk kylpyläloma, aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö + hemmotteluhoidot 2:lle. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata täältä.

Haastaisin mukaan tähän ihanaan haasteeseen muutaman blogin, olisi kiva kuulla mitä ylellisyys on teidän elämässä, ja tietty päästä fiilistelemään teidän kanssanne!!! :

Suvi / Suvisvilla
Love / Beauty of Life
Jutta / Projekti verkaranta
Seija / Stella Vanilja
Marianne / Hopealusikka puussa

Tämän voi napata mukaansa myös muut jotka haasteesta innostuvat :)

Ihania luksushetkiä päivääsi!!! Ja kiitos vielä Sofia, kyllä vapaapäivästä tulikin tämän myötä astetta ihanampi 

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka hauska :-) oli tosi kiva lukea ja katsella ihania kuviasi :-) arjen luksusta todellakin ♡

  Kiitos tästä ♡ teen ilo mielin :-)

  MUkavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun nappaat itsellesi!! :) Pysähtyminen ja fiilistely on kyllä niin ihanaa!! ♥ Ihanaa viikonloppua myös sinulle!! ♥

   Poista
 2. Kiitos Jenni ja niin kiva kun vastasit, aivan ihana juttu!! Luksusta ja rauhaa viikonloppuusi tasapuolisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Ihanaa viikonloppua myös teille!! ♥

   Poista
 3. Olipa kiva lukea vastauksiasi. Kiitokset kivasta haasteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos innoistut poimimaan haasteen! :)

   Poista
 4. Anonyymi1/11/13

  Onpas kivat kuvat ja mukavat arjen ylellisyydet sinulla :) Olisiko mahdollista saada reseptejä raakasuklaakaakaosta ja banaaniletuista? :) - Iida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toki voin laittaa reseptit, vaikka enemmänkin nuo tulee aina tehtyä go with the flow :D

   Poista
 5. Ihanat kuvat ja ihania arjen hetkiä <3 <3 Kiitos tosi paljon haasteesta.

  HALIT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arjen pieniä helmiä!! ♥ Kiva kuulla sun arjen fiilistelyt :) Pusspuss ♥

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤