Ihana anoppini täytti vuosia menneellä viikolla ja koska en päässyt juhlistamaan oikeana päivänä, tein pienen kakkuyllätyksen hänelle tänään, pikaisesti töiden jälkeen. Ja täytyy kyllä hehkuttaa, että nämä cake push popsit ovat kyllä aivan mahtavia, niin nopeasti taikoo kakut vietäväksi ettei tosikaan.

Ostin sokerikakun valmiina ja tein banaaniohukaisten ohjeella paksun letun, josta nappasin terveellisemmät banaanikakkuset osaan popseista. Sitten vaan kerma vaahdoksi, sekaan rahka, aito vanilja ja vadelmat, ja täyte oli nopeasti taiottu. Kaikkinensa aikaa meni alle 30 minuuttia ja kakut olivat valmiita vietäviksi. Ja parasta tietenkin oli se, että ne maistuivat myös päivänsankarille! :)

Ihanaa uutta viikkoa!!! 


14 kommenttia:

  1. Haippahei vastavierailulla... Onpas hauskannäköisiä cake push popseja! Mistä tuollaisia tötteröitä saa vai miksi noita muotteja kutsutaan? Täällä on juhlan huumaa, joten voisinpa vaikka asettua tänne taloksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tulit ja tervetuloa juhlavieraaksi! :) Laatikosta kopsasin suoraan - cake push pops :D Ostin nuo iloisestakeittiöstä, ja harmittaa etten samalla napannut ympyränmallisiakin, koska ovat niin loistavia :) Ihanaa iltaa ♥

      Poista
  2. Mulla olis blogissa sun valtavan ihanalle blogille tunnustus :)!

    www.mineamarissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. O'ou miten hauska idea. Tääki tahtoo tommosia töttöröitä!!!:D Onnea anopille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Kannattaa kyllä hankkia, aivan loistoja ovat käyttää, tääkin tahtoo niitä lisää!!! :D

      Poista
  4. Oi miten herkullisen näköisiä! Tuollaiset muotit olisivat todella kätevät ja vähän erilainen tapa tarjoilla herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ovat kyllä kätevät tehdä ja viedä mukana, niihin on nimittäin vielä kannet, niin kaikki pysyy hienosti paketissa :) ja helpot pestä ja ottaa uudelleen käyttöön :)

      Poista
  5. Oi hitsit, miten helpolta saatkaan tuon kaiken kuulostamaan! Ja kuinka kauniilta myös näyttämään! HIENOA! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se oli helppoa!! :D Kuulostan varmaan ihan joltain mainokselta kun sanon tän, mutta työpäivän jälkeen ei jaksa enää kovasti askarrella, niin nämä ovat aivan loistavat niihin tilanteisiin, nopeat ja kuitenkin näyttävät! :)

      Poista
  6. Oi miten ihana, kaunis ja inspiroiva blogi! Liityin heti seuraajaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla!!! :) Kiva kun jäät seuraamaan!! ♥

      Poista
  7. Anonyymi5/11/13

    Oih, ihanat anopin kädet :)) <3 Ja mä komppaan Juttaa, saat aina kaiken kuulostamaan niin helpolta, kuten esim. cakepopsit..mä meinasin tehdä niitä Nn syndeille, kunnes sisko kerto miten ne OIKEESTI tehdään...noh, se jäi sit siihen! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana anoppi ♥ ♥ Ja ai että sun kanssas!! :D :D Hei ne on ihan helpot tehdä!!! Kakkumassaksi, tikun päähän ja kastaminen suklaaseen! :) Aina ekaks kaikki on vaikeaa kunnes niistä tulee helppoja! ;) ♥ Puss

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤