Aloitin Juhlahuuma-blogin rakkaudesta juhliin. Halusin jakaa ideoita ja inspiraatiota juhlapäiviin ja ennen kaikkea tuoda piristettä arjen keskelle. Ajattelen, että jokaisessa päivässä on oma taikansa ja paikkansa juhlalle.

Juhlien järjestämistä olen harrastanut pitkään lähinnä ystäville ja perheelle. Rakkaiden kannustuksesta päätin perustaa jotain omaa, ja silloin Juhlahuuma sai alkunsa virallisesti. Tavoitteeni on tehdä juhlanjärjestämisestä hauskaa, helppoa ja edullista, tinkimättä näyttävyydestä.

Pieni yritykseni ei aseta ideoille tai osaamiselle kattoa. Juhlien järjestäminen on uuden luomista, kokonaisuuden organisointia, ja juhlijoiden haaveiden toteen tuomista. Itselleni on tärkeää nauttia työstäni, mutta ennen kaikkea nautin siitä, että asiakkaani saavat täydellisen päivänsä. SINUN tärkeä päiväsi on myös minulle muistojen luomista, rakkautta, hauskanpitoa ja sitä kaikkea upeutta mitä elämä pitää sisällään. Nämä ovat itselleni tärkeät syyt tehdä tätä työtä.

Joten.. Sinä voit nostaa jalat ylös, ottaa rennosti ja nauttia päivästäsi - minä luon unelma juhlasi toteen!
Olen aina rakastanut askartelua ja juhlien maailmaa. Ensimmäiset askartelu- ja ideointiopit sain isältäni, ja näitä ideoita sovellan edelleen työssäni juhlien parissa. Askartelua ja itse tekemistä pidän tärkeänä juhlien toteuttamisessa, itse tehden saa aina personallisen lisän kokonaisuuteen. Askartelusta tuli lopulta myös ammattini, kun valmistuin 2010 ohjaustoiminnan artenomiksi (AMK). Koulutuksen sisältönä mm.: monipuolisesti kädentaidot, ilmaisulliset ja toiminnalliset menetelmät, tapahtumajärjestäminen/koordinointi. Päätyötäni teen tänäpäivänä päivätoiminnan vastaavana. 

♥ ♥ 

♥ Juhlasuunnittelija Jenni Kankainen // Juhlahuuma

0 viestiä:

Viestisi ilahduttaa minua ❤