Pääsimme toteuttamaan Makeimmat pikkujoulut kampanjan voitto pikkujoulut ihanalle perheelle. Perheen äiti antoi meille vapaat kädet toteutuksen suhteen, mutta toivoi jouluisia värejä ja rentoa tunnelmaa. 

Pikkujouluille osallistui sekä aikuisia että lapsia, joten halusimme luoda mökkiin lämpimän tunnelman, pienellä pilkkeellä. 

Kaikki kuvien ihanat koristeet ja pikkujoulu kattaustuotteet ovat Juhlahumua verkkokaupasta. 
Karkki- ja kakkubuffa


Upea kakkubuffa oli CutiePien käsialaa, ja he toteuttivat myös gluteenittoman mini kakkubuffan normi kakkubuffan rinnalle. Kaikki kakut oli muuntautuneet viimeisen päälle ihaniksi minikakuiksi. Pikkujoulujen tarjoiluista tuli iloista palautetta. Ja järjestänä itsellekin tuli hieno fiilis, että tarjoilu oli kertakaikkisen upea ja kaikki osallistujat huomioiva. 


Voittopaketti piti sisällään Makeistukun lahjoittaman herkullisen karkkibuffan. Ja täytyy todeta, että ensin pohdimme perheen äidin kanssa, että toteutamme karkkibuffan osittain gluteenittomaksi huomioiden vieraita. Mutta koska makeistukulla oli niin hurjasti gluteenittomia karkkeja valikoimissa, toteutettiin koko karkkibuffa gluteenittomasti. Näin kaikki saivat herkutella kaikilla makeisilla. 


Annin uunissa -blogin herkkumestari Anni taikoi pikkujouluille käsintehtyjä makeisia aikuisempaan makuun. Näistä makeisista koottiin aikuisvieraille mukaan annettavat herkkupussukat. Pusseista löytyi: glögimarmeladeja, piparmittukonvehteja, suussa sulavia vaahtokarkkeja sekä ihanan pehmeä toffeenekku. Näiden herkkujen osalta myös me pääsimme maistelemaan, kiitos Annille maistelu nameista. 

Myös lapsille oli omat herkkupussukat, niistä paljastui Karkkikauppa Sweetheartin ihanaakin ihanammat tikkarit. Jotka  olivat myös gluteenittomat. 

Pikkujoulukattaus

Teimme kattauksen suoraan pöytiin, näin tilaan tuli heti reilusti joulutunnelmaa. Halusimme kattauksesta raikkaan jouluisen, joten valitsimme tähtilautaset, mintunvihreät raitamukit, punaiset lusikat ja punaisista serveteistä kietaisin tonttuhatut mukien päälle. Näin kattauksesta muodostui rivi pieniä tonttu-ukkoja. Photobooth

Halusimme yllättää voittaja perheen jouluisella photo boothilla. Taustakangas kimalteli kultaa ja koristepallot rakentuivat honeycombsista & muffinikupista, photoboothin viimeisteli kirjainbanneri ja hauska rekvisiitta.Honeycomb joulupallo
tarvitset: honeycomb-pallon, muffinikupin, terävän veitsen tai sakset.

Ensiksi tee muffinikupin pohjaan x viilto tai reikä saksien kärjellä. Tämän jälkeen avaa honeycomb ja  sujauta sen ripustuslanka muffinikupin reiästä (sisäkautta). Näin joulupallo on valmis ripustettavaksi, vaikkapa jouluiseen photoboothiin. :)


Jouluinen photobooth rekvisiitta rakennettiin synttäri photobooth rekvisiitan päälle glitteritarroilla. Koskaan ei siis kannata heittää vanhoja photobooth tarvikkeita pois, koska niitä voi aina muokata ja muuntaa uudeksi. :)Pikkujoulut on toteutettu muutama viikko takaperin, mutta Halloweenin ja isänpäivän takia julkaisu hieman myöhemmin.


Kiitos vielä kaikille Makeimmat pikkujoulut arvontaan osallistuneet!! ♥ 

Ja suuri kiitos upeille yhteistyökumppaneille: Juhlahumua, CutiePie, Annin Uunissa, Makeistukku ja Karkkikauppa Sweetheart. Te teitte nämä pikkujoulut mahdollisiksi. ♥ ♥ 

Erityiskiitos Ihanalle Juhlahumun Anulle, jonka kanssa toteutimme nämä pikkujoulut toteen. (Olipa ihana jakaa tämä ilo! )♥ Jenni

12 kommenttia:

 1. Niin upeat juhlat olette saaneet aikaiseksi! Mahtavia kuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! :) Ja ihanaa kun voittajaperhe tykkäsi kemuista. :)

   Poista
 2. Mitä tähän sanoisi?! Aivan mieletöntä, aivan ihanaa! <3 <3 Upeat hipat! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkujouluhipat! :D Tuo kakkubuffa on niin huikea!!! :)

   Poista
 3. Kiitos paljon aivan ihanista pikkujouluista! Yhteistyö sujui kyllä niin loistavasti ja ongelmitta, että voin lämpimästi kaikille suositella!! ❤ Kiitos ihanasta palkinnosta koko perheen ja juhlavieraiden puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos itsellenne, ihana kuulla!! ♥ ♥ Oli suuri ilo toteuttaa teille näitä juhlia ja ihana nähdä lasten iloa! :)

   Poista
 4. Ihanan näköistä! <3 Ja inspiroivia ideoita taas, kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanalta näyttää :) Ja kiva juttu tuo verkkokauppa. Pitää käydä tutustumassa .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij! ♥ ♥ Juhlahumun vaihtuvaan valikoimaan kannattaa tutustua, ihania juttuja verkkokauppa pullollaan! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤