Kolmantena pikkujouluteemana löytyy Salakapakka. Tästä teemasta ei puutu vanhanajan glamouria tai tunnelmaa. Itse olen vallan ihastunut salakapakka ja Gatsby teemaan, jossa pääosaa näyttelee 1920 -luvun salamyhkäisyys, ihanat hiuspannat, näyttävät kukka ja sulka-asetelmat, kirjaillut mekot, miehet puvuissa, kynttilät, mustavalkoinen käsi kädessä kullan ja hopean kanssa. 

Täydellisen kuvausympäristön meille tarjosi Vanajanlinnan salakapakka. Oli kyllä mahtava päästä tutustumaan kahteen linnan salakapakkaan, joissa varmasti on ollut aikoinaan glamouria ja pidot parhaimmillaan. Hämyisten juhlien vartija oli myös paikallaan, upeaa haarniskaa ei voi olla sivuuttamatta.

Kuvien upeat kattaustuotteet löydät Juhlahumua verkkokaupan valikoimista ja täyteläisen punainen juustokakku on osa CutiePien joulukakku valikoimaan.

Täältä löydät aiemmat pikkujouluteemat: perinteinen ja säihkyvä.
Mikä teema säväytti sinua eniten?

Vielä viimeinen arvonta muistutus! Olethan jo osallistunut mageimmat pikkujoulut arvontaan blogin puolella (pääpalkinnon arvo 800e ja lisäksi 5 lahjakorttia), kommentoimalla tätä arvonta postausta ja tuplannut mahdollisuutesi myös tykkäämällä arvontakuvasta facebookissa ja jakamalla arvontakuvaa instagrammissa.Kaunista syyssunnuntaita!!! ♥ 
♥ Jenni

7 kommenttia:

 1. Hienoja kaikki, tämä eniten mieleeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää että myös minun lempparini! :) ♥

   Poista
 2. Tää on magee! Meidän piti pitää uudenvuoden kemut 20-luvun tyyliin mut se ei sit onnistunutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vallan ihastunut tähän teemaan. Ja oi! Uuden vuoden juhlinnoille tämä olisi aivan loistava! Saisi oikein kunnolla laittaa sitä säihkettä! :)

   Poista
 3. Täähän on ihan hurmaavan veikeä <3 voi vitsi, ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! :) Ihanaa vanhaa henkeä :)

   Poista
 4. Vautsi näyttääpäs makeelta :)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤