Huhtikuussa sain yhteydenoton tulevalta morsiamelta, ja siitä lähtien on ollut suuri ilo ja kunnia työskennellä tälle upealle pariskunnalle, jotka tänä viikonloppuna astuivat onnen avioon.

Yhteistyömme on alusta asti ollut helppoa, suoraa ja avointa. Ideoita on syntynyt ja niitä unohdettu, mutta ennenkaikkea olemme täydentäneet toistemme visioita. 

Häiden somistus rakentui valkoisen, hopean ja punaisen sävyjen ympärille. Tunnelmaa luotiin tilaan kynttilöin ja kukka-asetelmin. 

♥ ♥ 

Iso kiitos Minna & Ville, että sain olla mukana hääjärjestelyissä ja toteuttamassa somistusta teidän tärkeään päivään. Olette sydämellinen ja ihastuttava pari. Toivon teille kaikkea ihanaa ja auringonpaistetta yhteiselle tielle. 

♥ ♥ 

Seremonia oli kaunis ja lämmin. 


Vieraat pöytiin ohjasi paikkakortit, jotka oli aakkosittain laitettu esille sylinterimaljakoihin. Lapset tykkäsivät kovasti näistä nimetyistä taikasauvoista. Idea tähän toteutukseen tuli Style Me Pretty juhlablogista

Kauniit pöytänumerot löytyivät kukka-asetelmien päältä. Numerot on teetetty kultasepänliike Caisannilla

Kuvissa esiintyi silmin nähden rakastunut hääpari, kaunis kaaso ja ihana häävieras pariskunta.

Suomenlinnan Tenalji von Fersen on itsessään jo huikean kaunis ja arvokas tila. Tämän vuoksi häiden koristelut haluttiin pitää minimissä ja luoda tunnelmaa kauniiden yksityiskohtien kautta. Suurinta osaa koristelussa näyttelivät kukat ja kynttilät, ne toivat herkkää tunnelmaa upeaan tilaan. Pöytäpaikkojen kauttauksen toteutti Bastion Catering. 

Tenalji von Fersen on tilana kaunis ja valoisa. Korkeat holvikatot tekevät tilasta todella näyttävän, ja rouhea tiiliseinä antaa kivaa kontrastia juhlatilalle. Itse ihastuin Tenaljiin valtavan paljon.

Koin myös erittäin juhlallisena lauttamatkan saarelle, se loi kivan tunnelman jo alkuun. Somisteiden ja muiden juhlatarvikkeiden kuljetukseen lautta toki toi haasteita, ja siksi auto oli ainoa ratkaisu tarvikkeiden kuljetukseen. 


Pöytien asetelmiin kuului kukkamaljakot,  pöytänumerot, tuikut ja hääohjelma. 

Hääpari toivoi paljon kukkia kaunistuttamaan tilaa. Kukka-asetelmat toteutin morsiamen, kaason ja morsiamen ystävän avustuksella häitä edellisenä päivänä. Näin säästettiin aikaa ja myös rahaa. Kaasolla on taustalla floristiopintoja, joten hän vastasi kauniin hääkimpun sidonnasta. Hääkimppu sidottiin pelkästään ruusuista. Buffetpöydän kukka-asetelman tein hääpäivänä, jotta kukat pysyivät tuoreina ja ehtivät avautua kukoistukseensa ennen asettelua. 
 


Häämenu koostui herkullisista alkupaloista ja pääruuasta. Tarjoilusta ja menusta vastasi ammattitaitoinen Bastion Catering. Oli ilo työskennellä yhdessä rautaisten ammattilaisten ja ystävällisen henkilökunnan kanssa, joka todella panosti juhlaväen viihtyvyyteen. 

Hääkakkuna komeili Konditoria Ph7:n upea luomus. Lisänä tarjoiltiin tuulihattuja ja tuoreita mansikoita. Jälkiruokajuomia oli myös tarjolla kahvin lisäksi. 

Illan hämärtyessä tunnelmaa loivat kynttilät. Kauniita kukkasia ei haluttu heittää hukkaan, joten sidoin morsiamen ystävä apuna kukat kimpuiksi, jotka morsian sai ojentaa lahjoina häävieraille. Näin jokainen sai kauniin kotiin vietävän häämuiston.
  

♥ ♥ 

Häistä tulossa vielä lisää: Lasten minibuffa, Baari ja PhotoBooth.Tunnelmallista iltaa 

♥ Jenni the hääsuunnittelija 

15 kommenttia:

 1. Kaunis paikka, kauniit häät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Paikka on kyllä niin upea! ♥

   Poista
 2. Mä sulan näihin kauniisiin tunnelmiin <3 <3 voi ihana ihme, aivan huikeaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelma ja häiden lämpö oli kyllä jotain niin kaunista ♥ Tenalji oli täydellinen paikka rakkauden juhlintaan ♥ Ihana kommentti Seija ♥ ♥

   Poista
 3. Aivan upeita tunnelmakuvia ja kauniit koristelut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ♥ Näitä juhlia oli kyllä huikean ihana toteuttaa ♥

   Poista
 4. Yes! Aivan mahtavaa <3 <3 Happy for you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ♥ ♥ Rakkauden juhlaa, mikäs sen ihanampaa! ♥ ♥

   Poista
 5. Onpa kaunista ja tyylikästä, oooh! Anteeks maalaisuuteni, mutta missä on servetit ja lusikat, kun näkyy pelkät kahvikupit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ ♥ Servetit ja jälkiruokahaarukat oli katettu pöytiin. Kahvilusikat ovat tuossa kahvilinjaston päässä, ovatpa muuten onnistuneetkin piiloutumaan kuvissa! :D

   Poista
 6. Haluan näin kaason ominaisuudessa antaa Jennille palautetta. Tapasimme siis ensi kerran nyt, kun Jenni oli järjestämässä ystäväni häitä ja itse toimin ainoana kaasona. Jennin kanssa oli hyvin helppo tomia ja tuntui heti, kuin olisimme tunteneet jo pitkän aikaa :) Jennin kontakteista, organisointikyvystä, ideoista ja toimeliaisuudesta oli suunnaton ja täysin korvaamaton apu. Sanoin morsiamelle useaan kertaan, ettemme olisi selvinneet järjestelyistä ilman Jenniä. Hääsuunnittelja oli aina käden ulottuvilla ja valmiina auttamaan asiassa, kuin asiassa. Kiitos siis tuhannesti ja voin suositella Juhlahuuman palveluita täysin varauksetta kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ihanasta palautteestasi!! ♥ ♥ Oli niin suuri ilo olla apuna järjestämässä näitä ihania häitä ja iso kiitos myös sinulle kaikesta! ♥ :)

   Poista
  2. Aivan ihana kommentti oikealle ihmiselle <3

   Poista
 7. Kaunista, kyllä. Hyvä idea jättää koristelu minimiin. Olisitte soittaneet minulle, olisin tullut silittämään pöytäliinat. :) Kuva sormuksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ :) En huomannut ottaa kuvaa sormuksesta, kun keskityin kiireessä saamaan kuvat omasta työstäni. Mutta ehdottomasti se olisi ollut kiva lisä. :) Ensi kerralla pitää myös muistaa ottaa silistysrauta mukaan ;) Vaikka liinat eivät kuuluneetkaan omaan työhöni.

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤