Lapsuuden maisemiin on aina niin ihana palata. Tällä reissulla pääsin vihdoin toteuttamaan yhden haaveistani. Järjestää piknik vanhassa ladossamme. Lato on palvellut perhettämme kymmeniä vuosia ja pitää sisällään hurjasti ihania muistoja. Parhaimpina sateiset päivät, jolloin söimme eväitä ladon pienen pöydän äärellä ja etsimme kaukaisten pisaroiden keskeltä sateenkaarta. Vanhemmat toki odottivat pääsyä puusavottaan, mutta minä nautin äärimmäisen paljon noista hetkistä, jolloin katoimme pöydän nätiksi. Se oli ihanaa juhlaa arjessa. 

Nyt kiikutin autossa 250 km kolmikerrostarjotinta, paperipalloja ja fiilistelin latoa. Enkä turhaan. Pienellä vaivalla saa aikaan uusia ihania muistoja. 

Puffet jäätelö sai mansikoita, suklaata ja koristetta pintaansa. Helppo, nopea ja aikas fantastisen näköinen herkkupommi! ;) Erityisesti kesällä rakastan nopeita herkkuja (niin, että mitenniin vain kesällä? :D)

Tämä jälkkäri sopisi erittäin hyvin lastenjuhlille, jossa jokainen saisi tehdä oman jäätelöleivoksensa. Tosin Puffettien suhteen kannattaa valita niitä, joissa on pehmeä kuori, näin lusikoiminen on paljon mukavampaa. 
 Loppukevennykseksi yksi viiksivalluinen kuva. Isä puhaltaa synttärikynttilöitä!
Synttäriviikolta ei kyllä herkkuja puuttunut! :D


Ihanaa sunnuntain iltaa ja kaunista uutta viikkoa! 

♥ Jenni

8 kommenttia:

 1. Vaikka kaikista ihanista jutuista on vaikea valita suosikkia niin tämä kyllä nyt kolahti <3 <3 jotain ihan ääri hurmaavaa! :) ja sympaattista :) jos tässä ei ole tunnelmaa niin ei missään :)

  Ihan mieletöntä Jenni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana seija!! Kiitos ♥ ♥ Tuo latopiknik oli niin unelma. Toki kuulostaa pieneltä unelmalta, mutta 15 vuotta meni että sen sai todella aikaiseksi. :D Lato on aivan ihana, vaikkakin täynnä tavaraa, mutta jos olisi yhtään lähempänä niin kyllä siellä juhlittaisiin. Koska juurikin sitä tunnelmaa ovat tällaiset paikat täynnä ♥ Ihanaa maanantaita Seija! ♥

   Poista
 2. Aivan ihana julkaisu. Stella Vanilija on aivan oikeassa siinä, että tunnelmaa ei tästä puutu. Mun suosikki on tuo viiksivalluinen kuva <3 <3 <3
  <3:lla Jansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru!! ♥ Olisi pitänyt julkaista koko kuva isästä, hän kun tykkää olla linssilude ja kaikki pienimmätkin lehtijutut on meillä säästetty! ;D (niin vastakohtaa mulle! :D) Mutta ihanat kuvat ja tunnelmat jäi kyllä näistä hetkistä. ♥ Hei ja ihanaa matkaa teille!! Pitääkin heti tulla kurkkimaan kuvia!!!! ♥

   Poista
 3. Siis niin ihana idea ja niin kauniit kuvat! Ylläri ;))!! Sä olet mestari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ♥ Lato on kyllä niin ihana ♥ Mä oon ehkä mestari saamaan pienellä vaivalla liian suuria herkkuja aikaan!! :D:D ;)

   Poista
 4. Aivan ihanat herkut olet loihtinut ja parasta näissä sinun jutuissasi on tyyli jonka viet aina loppuun saakka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ ♥ Pikkutarkkuus ja go with the flow käsikädessä ;D

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤