Pinatakakun tein niin, että itse pinatahenkinen karkeilla täytetty kakkutyhjiö oli vain ylimmässä kerroksessa. Pinatakakkuun käytettävät kaksi kakkua leivon ja täytin edellisenä päivänä. Ennen juhlia vain leikkasin pienemmän kakun keskelle reiän, josta karkkien laiton jälkeen otin kannen päälle. Pinatakakku oli kyllä hauska, ja ehdottomasti menee kokeiluun toistekin. Kakun karkki täytön tein vasta kaksi tuntia ennen kakun leikkausta, jotta karkit eivät kostuisi liikaa. Pinatakakun idean bongasin aikoja sitten pinterestistä ja uudelleen Hannelen täyttä elämää -blogin postauksesta.


Viikko sitten juhlittiin rakkaan ystäväni kolmekymppisiä. Ystäväni sai ennakko syntymäpäivälahjaksi mieheltään matkan Meksikoon, joten syntymäpäivien teema valikoitui suoraan upean reissun pohjalta.

Juhlan somisteita hankittiin jo syksystä lähtien, pikku hiljaa fiilistellen. Tämä oli kyllä onni, että valmisteluja tehtiin hyvissä ajoin. Koska tottakai pahin mahdollinen kuume ja flunssa iski juuri juhlien korvilla ja vei vuoteeseen lähes kahdeksi viikoksi. Huoh. Onneksi siitä on nyt selvitty ja juhlatkin saatiin kunniakkaasti hoidettua ja koristeltua. :)

Tarjolla oli aivan mahtava kanapaella, jonka sankarin ystäväpariskunta loihti rannalla keittotykissä. Ja ulkona syöminen ihanassa ilmassa kyllä kruunasi juhlatarjoilun. Lisäksi tarjolla oli pitopalvelulta tilatut ihanat salaatit. Karjanpiirakat oli emäntä loihtinut itse ja isäntä teki munavoin. Minä kokosin dippikupit, ja täytyy kyllä sanoa, että kerrosdippi ruuan kanssa oli vallan maistuva. Jälkkäriksi olin leiponut pinatakakun ja suklaakuppikakkuja. Kuvista ei oikein näy ihana helmeilevä pinta, jonka suihkin koristukseksi. Lisäksi juhlissa tarjoiltiin boolia, mansikkamargaritoja, hedelmiä sekä alkoholitonta juomaa.

Meksikohenkinen menu:
* chilimarinoidut katkaravut
* kanaceasar salaatti
* kanapaella
* 3 combo dippo - salsa, cheddar ja guacamole
* karjalanpiirakat & munavoi
jälkiruuaksi:
* Pinatakakku - mangotäytteellä
* suklaakuppikakut
lisäksi:
* boolia
* mansikkamargaritat
* hedelmiä

Illan ohjelmaan kuului pariskunta kisailu, joka oli aivan hulvaton! :) Pariskunnat kisailivat erilaisten tehtävien kanssa, kilpaillen sekä toisiaan, että aikaa vastaan. Ystäväni oli järjestänyt kisailun, mutta täytyy myöntää, että nämä huippu lajit lähtevät kyllä mukaan tuleviinkin juhliin. Saanhan Jaana rakas napata käyttöön ihan huiput kisasi? ;)

Iltaan kuului myös saunomista, uimista ja rentoa yhdessä oloa. Ihanat juhlat sankaritar!!! Kiitos, että saatiin olla mukana 


Postausta on tullut tehtyä pitkin viikkoa, ja täytyy myöntää, että pitkä sairastelu ja sen jälkeiset kasaantuneet kiireet ovat kyllä vieneet mehut aikalailla. Ainoastaan instagrammi on kulkenut mukana, koska se vaan on niin helppo ja nopea. Mutta ah, nyt alkaa vähän helpottaa, kunhan tästä päivästä selviää (miehen sukujuhlat) ;D Niin pääsen vihdoin taas rakastamiini blogeihin ja hei, teille kuuluu varmaan vaikka mitä uutta ja ihanaa!!!! 

Aivan mielettömän ihanaa lauantaita ja viikonloppua!!! ♥ Voikaa hyvin ♥ (ja koska usein luen tekstin miehelleni, kuuntelen nyt naurua keittiöstä…laita nyt vielä yksi ihanaa sana ) Haahaa! ;)


♥ Jenni

37 kommenttia:

  1. Voi miten kivat juhlat teillä on ollut! Tapasi mukaisesti myös kuvat ovat upeita. Koristeista jälleen paljon peukkua, hienoa Jenni ja koko juhlaväki!

    Oikein IHANAA viikonloppua myöskin sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jutta!!! ♥ ♥ Kiitos aivan ihanista sanoistasi ♥ ♥ Oli kyllä hyvä tiimi meillä! :) Ihanaa sunnuntai-iltaa! :)

      Poista
  2. Mikä ihana positiivinen ja hauska postaus ♡ juhlista nyt puhumattakaan, aivan fantaatiselta näyttää ja koristelut on tosiaan viimeistä päälle :-) huippu hienot pippalot ♡
    Itsekin olisi lomalla tarkoitus texmex juhlat järkkää. Ajatuksia tässä koetetaan kasailla :-)

    Mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa!! Nää texmexit kyllä vei sydämen (tosin mä oon kyllä aivan hurahtanut kaikkeen karibian suuntaankaan menevään ;D) Ihanaa suunnittelua ja fiilistelyä teilläkin! :) Ja kiitos Seija ♥ ♥ Juhlat olivat kyllä ihanat, ja mahtava juhlaväki! ♥ ♥

      Poista
  3. Ihanaa, että postailit:)! Mietin, mihin olet kadonnut. Kurja pöpö:/

    Ihanat juhlat! Vähänkös on upea tuo kakku!!! Tuollanen ois lastejuhlissakin varmasti napakymppi:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä ♥ ♥ Ollut kyllä aivan kanttu vei, mutta ihanaa päästä taas tänne fiilisteleen!! :) Juu Pinata kakku oli kyllä kiva väkertää, ehdottomasti tulee uudestaan kokeiluun! :) Ihanaa uutta viikkoa Viivi ♥ ♥

      Poista
  4. Kerrassaan upeat juhlat!!!! Niin paljon kaikkea ihanaa, näitä olenkin ihastellut tuolla instassa ♥ Kyllä tuollaisille juhlille olisi ihana itsekin päästä. Upeat!!!

    Ihanaa viikonloppua Jenni ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ♥ ♥ Oli kyllä ihana päästä näitä juhlia laittamaan, ystävän kanssa oltiin kyllä aivan onnesta sekaisin kun saatiin kaikki koristukset esille :) Ihanaa myöhäis sunnuntai-iltaa ♥ ♥

      Poista
  5. Wau! Aivan mahtavan näköiset tarjoilut ja onnistuneen kuuloiset juhlat muutenkin :)
    Se ihana on nyt vaan niin ihana sana!

    Ihanaa lauantaita Jenni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ihana!! Niin se vaan on! :) Kiitos, oli kyllä ihanat juhlat kaikkinensa ♥ Ihanaa sunnuntai-iltaa! ♥ ♥

      Poista
  6. Upeita herkkuja ja hauska teema. Tuo pinatakakku onkin kiva idis! Sopisi varmasti myös pikkuväen juhliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne ♥ Juu ehdottomasti lastenjuhliinkin kokeiltava! Tää teema oli kyllä niin sankaritarta ♥ ♥

      Poista
  7. Anonyymi24/5/14

    Ihanaa kun oot back mut instassa kiva seurailla myös. Se on niiiiiin paras <3.
    Kivat juhlat ja toi kerros-dippi-kuppi on ihan mahtis idea :).

    Halit rakas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu mä oon niin koukussa siihen paikkaan!! :D Ekana aamulla, vika illalla! ;D Ja ensin aattelin et mitenhän nuo dippien maut sekoittuu, mutta oli kyllä maistuva combo :) ♥ ♥ Puss ♥ ♥

      Poista
  8. Vau, mitkä juhlat ja herkut, tuo pinatakakku on aivan mahtava idea! :)
    Mukavaa, että olet takaisin iloisine postauksinesi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, Kiitos ♥ ♥ Good to be back!! ♥ Ja aikuisenkin makuun tuo pinatakarkkinen kakku oli kiva! :) (tai ainakin näin sokerihiiren makuun ;D)

      Poista
  9. Anonyymi25/5/14

    En voi muuta sanoa, kuin että aivan IHANA ja IKIMUISTOINEN päivä. En tiedä mitä oon tehnyt ansaitakseni näin ihania asioita, mutta suuri kiitos sinulle rakas ystävä ja kaikille jotka olivat mukana tekemässä päivästä niin hienon! <3 <3 <3 Kaikki meni niin loistavasti (paitsi että satutit olemaan vielä hieman kipeä :( ).
    Ja totta kai saat käyttää kilpailua, sopii kyllä moniin "pariskunta" juhliin :D
    <3 Jansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Todellakin sopii!! Ja taisin twistillä jo käyttää töissäkin! ;D Ihan huiput!! :) Kiitos itsellesi, oli kyllä ihana päivä, täynnä iloa, naurua ja mahtavaa yhdessä oloa!! ♥ ♥ Ja se kaikki oli sun ansioita, sun ihanuus loi tunnelman! ♥ ♥ Love you ♥ ♥

      Poista
  10. Juuri söin dinneriä mutta helposti voisin vetää uuden satsin ruokaa noilta notkuvilta herkkupöydiltä. Nom nom nom :-) Toivottavasti olosi on parempi ja pöpöt on karkoitettu. Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    Ja melkein unohdin sanoa että VOI mitkä ihanat maisemat kuvissasi... Tuskin maltan odottaa Suomen lomaamme!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuolla oli ihan superihanat maisemat! ♥ ♥ Ja ihanaa että tulette suomeen lomailemaan!! :) Mä niin mielelläni kyllä lähtisin lomaileen sun maisemiin ♥ ♥ Olo on nyt ihan uusi, varmaan oli vaan kropan oma tapa laittaa stoppi :) Ihanaa uutta viikkoa! ♥ (tänne just luvattiin kylmää ja taisivat räntä sanankin mainita….pöh.)

      Poista
  11. Oi kuinka upeat juhlat! Pinjatakakkua ja kaikkea! Onneksi aurinko helli juhlijoita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhelimen vastaukset näköjään jääneet tulematta. Voihan harmistus, en ole huomannut aiemmin. Mutta kiitos Tuire!! :) Oli kyllä aivan mahtava sää ja saatiin nauttia juhlapäivästä ulkona :)

      Poista
  12. Upeat juhlat! Tuollaista pinjatakakkua pitää päästä vielä kokeilemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Juu tuo pinjata kakku oli kyllä ihana, varsinkin karkin ystävälle ;) Toki tuonne sisällehän piilottaisi vaikka mitä hyvää :)

      Poista
  13. Ihan mielettömät tarjoulut ja koristelut taas kerran! Dippijuttu älyttömän helppo, mutta niin kekseliäs idea!!! Kauniista toteutuksesta puhumattakaan. Myös tuo karkkiyllätys kakku houkutti, täytyypä joskus kokeilla esim. Erinin synttäreille.

    What can i say, huikeeta as always! Olet huippuystävä, one in a million! Ihanaa kun Jaana osaa arvostaa <3
    .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti, ja kakku oli vieläpä kivan helppo tehdä! Ainakin tuolla tavalla mitä itse askartelin. Ja kiitos rakas ❤ Oli kyllä mahtavaa päästä Jaanan kanssa yhdessä järkkäilemään näitä juhlia ❤

      Poista
  14. Vitsi mä repesin tuosta miehesi kommentista!! :D minä en osaisi lukea miehelleni postauksia. Jotenkin koen senkin kiusalliseksi, jos hän joskus lukee blogiani. En halua olla silloin paikalla. :) mutta siis synttärit kuulostavat aivan ihanilta!! Huippua, että oli hieno sää ja hauskoja kisailuja kavereiden kanssa!! Muuten, aikuisten "leikkikisat" ym. voisi olla postaustoiveeni! Mä olen täysin mielikuvitukseton keksimään mitään juttuja, ja toiset taas osaavat luontevasti heittäö hatustaan tutustumisleikin tai muuta tuosta vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah!! Niinpä!! :D Mulla mies on toiminut alussa oikolukijana, kun innoissani kirjoittelen aivan liian ylipitkiä lauseita ;D Mutta ehdottomasti postaus leikeistä, kiitos ideasta Katri! :) ❤

      Poista
  15. Voi kuinka kivan kuuloiset juhlat teillä on ollut!! <3 Esillepano, tarjottavat ja tunnelma näyttää olevan täydelliset! Pinatakakku on kyllä hauska idea, tuo olisi ehdoton hitti lasten juhlissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinata kakku oli kyllä hauska, ja varmasti oikea hitti lasten keskuudessa :) Pitää ehdottomasti joskus päästä kokeilemaan sitä :) Ja kiitos Heli, näitä juhlia oli kyllä ilo olla järkkäämässä ystävän apuna :) ❤

      Poista
  16. Vautsi miten kivat ja tyylikkäät juhlat!! vinkkaahan tännekin niitä leikkejä jos saat luvan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti vinkkailen, voisi tehdä ihan oman postauksen, juhannuksena pitää kaverit laittaa pelailemaan! ;) :D

      Poista
  17. Ihan superhienot pirskeet. Oikein vesi herahti kielelle! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Oli kyllä oikea herkkupäivä nuo juhlat! :)

      Poista
  18. Vau! Nyt kyllä löytyi niin ihana ja söpö blogi! Tosi herkullinen löytö! :) Ehdottomasti lukijaksi tähän sööttiin blogiin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan, ihanaa kun löysit tänne!! ❤ ❤

      Poista
  19. Everything looks delicious!

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤