Sisällön alla lukee työpaikkamme osoite, jottei toverimme unohda vallan mistä saa parhaat päiväkahvit ;)

Viime viikolla vietimme työkaverin läksiäisiä. Pomomme oli varannut illanvieton Naantalin Herrankukkarossa, jossa ohjelmassa oli pelejä, savusaunaa ja ruokailua. Aivan ihana paikka, täynnä toineen toistaan hassumpia rakennelmia. Mummonmökkejä, linnunpönttö puumajoja, yhden hengen savusauna, vain muutaman mainitakseni. Tuonne on kyllä päästävä vielä uudelleen! :) Ja itselle yksi kohokohdista oli ehdottomasti jousiammunta! :) Niin hauskaa! :)

Muistimme arjen sankariamme skumpalla, piippurasialla ja sikareilla. Sain askarrella skumpan ja sikarilaatikon etiketit, ja tarkoitus oli tehdä jonkinlainen viiri jonka kanssa menimme yllättämään eläkeläistyvän ystävämme kesken päivän. NOH, huono idea oli kiireessä alkaa väsäämään keksejä, saati viiriä niistä. Tulos oli hutaistu ja keksitkin olivat juuri ja juuri kuivuneita. Mutta tärkeintä oli onnistunut päivä ja hauskat kokemukset! :) Toki ei niiltä kyyneleiltäkään vältytty. 

Ihanaista keskiviikkoa!! ♥ Tervetuloa Hanna juhlavieraaksi 

Ihan pienet valituksen sanaiset loppuun: ai kauhee tuo meidän tapettimme, ihan HIRVEÄ!! Näissä kuvissa se oikein pomppaa silmille, yök. Pahoittelen! 


♥ Jenni

10 kommenttia:

 1. Taitava sinä ♡ viimeistä päälle ♡ osaat niin ihanasti vauvasta vaariin muistaa ja keksiä ihania ideoita :-)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija ❤ Kivaa näpertelyä, vaikkakin se kiire iski :D

   Poista
 2. Sanattomaksi vetää, taas niin hienoja juttuja! :) Ihanaa eläköityvän muistamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ❤ Oli kyllä kokonaisuudessaan aivan ihana muistaminen, ja kiva oli viettää yhteinen päivä, työpaikalle kyllä 1000 pistettä tästä :)

   Poista
 3. He-heii! Näin askartelusta (ja alkoholista) täysin tietämättömänä ihastuin tohon shampanjan etikettiin! Saako Alkosta nykyään näin nättiä viinaa...? :) No, kaukaa silmäillen näytti ihka oikealta, sooooo cool! Tossa oiskin markkinarako: alkaa tuunailee rumia viinipulloi söpöimmiksi. Ainakin näin juhlia varten. Menikö ees eläkeläisbileissä muisti? Jollei, niin... uudestaan vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhliin ehdottomasti tuunailtavaa, saa niin kivoja kun itse laittaa. Kuten se hunksi skumppakin ;D Eikä mennyt muistikaan! Mutta kroppasa sai kolottaan, eli jotain teemaan ;D Mutta oli kyllä hieno paikka, teiän pitää siitä läheltä mennä käymään! ;)

   Poista
 4. Hauska ja henkilökohtainen tapa muistaa juhlijaa. Kivoja juttuja olet jälleen tehnyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sankari oli kyllä hyvin otettu koko päivästä ❤

   Poista
 5. Kerrassaan ihania juttuja jälleen!!! <3

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤