Eilen juhlittiin rakkaan kummipoikani 3-vuotis syntymäpäiviä. Jimi poika on vallan Cars fani ja erityisesti Salama McQueen on valloittanut pojan leikit ja huoneen. ;D Joten tottahan toki tämä vauhdikas auto otti haltuunsa myös syntymäpäivät.

Teimme tarjottavat yhdessä synttärisankarin äidin kanssa. Teeman mukaiset koristukset olin hankkinut jo ennalta. Kakun idean nappasin Lauralta Heinässä heiluvassa blogista tsek! mutta koska sokerimassat olivat vallan uutta minulle sekä ystävälleni, niin tein vaan kerman päälle pienen autokaistan. Tällä kertaa emme lähteneet yrittämään enempää. Mutta olisi ihana osata käsitellä massoja, niillä saa niin upeita kakkuja aikaan. Lauran sivuilta löytyy -tuollaisen minä olisin halunnut kanssa- kakun kuvat! :)

Cars menu nimettiin Jimin avustuksella (joka nimen kohdalla esiteltiin myös itse auto ;D ihana) :
* Salama McQueen kakku
* Vauhti voileivät + Docin minitomaatit
* Martin muffinit
* Kunkun renkaat
* Ramonen ruutuliput
* Salama irtokarkit
+ ruisnappeja/suolakeksejä/limua/pillimehuja

Kiitokset ihanalle kummipojalleni ja koko perheelle!  Vaikkakin meille vähän kiire tuli ja jouduin vielä kesken juhlienkin lähteä ajelemaan kotiin. Niin oli aivan ihana ja mahtava päivä. Kumpa vaan asuisimme hieman lähempänä toisiamme 

Muistutan vielä ihanasta arvonnasta joka starttasi perjantaina ;) Tsek!  Ja kiitokset ihanista kommenteista ja ideoista, joita on tullut arvontaan. Tänään yritän päästä kommentoimaankin :)

Pakko loppuun hieman ihmetellä. Kun olen tällä viikolla muutaman päivän tuskaillut kommentointia bloggerin puolella, kommenttiboxi vaan lataa ja lataa, mutta tekstikenttä ei avaudu. Mutta kännykällä kyllä onnistuu, tosin sen kanssa en vielä itse ole ihan lämpimässä yhteistyössä ;D

♥ Jenni

20 kommenttia:

  1. Mitkä juhlat :-):-) aivan 10plus ♡ aivan mielettömät ja täydelliset jokaista myöden :-) kuinka paljon nämä tuovat iloa :-) ja herkku tarjottavat :-) tuollainen ilo kantaa pitkälle ♡♡

    Olen törmännyt samaan mut se on ollut hetkellistä. Yleensä kun päivittää uusiks niin sit jo ok :-) kännykällä onnaa kyllä hyvin, kuten nytkin :-)

    Ihanaa sunnuntaita ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olet aina niin ihanan tsemppaava!! ♥ ♥ Oli niin kiva touhuta näitä, ja vieläpä yhdessä rakkaan kummilapsen (+mamman) kanssa ♥ Ihana päivä ♥ Ihanaa sunnuntaita Seija ♥ ♥

      Poista
    2. Mäkin silloin päivitin/avasin sivua monta kertaa mut pariin päivään en koneella saanut kommentin kommettia laitettua, mutta muuten toimi kaikki ok. Ne kentät ei vaan latautunu. No onneks nyt toimii!!!! :) Mut kännyllä taas kaikki perfect, kun vaan sais siitä itselleen toimivan tavan :D

      Poista
  2. Anonyymi27/4/14

    Ihanat cars -synttärit! :) Kauniit on koristelut ja herkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna ♥ Ystävän kanssa oli ihana laitella :)

      Poista
  3. Poistin juuri vahingossa yhden kommentin, enkä huomannut katsoa keneltä se oli tullut. Kiitos ❤ Sankari sai nauttia Cars päivästä :)

    VastaaPoista
  4. Vau, mitkä juhlat, varmasti oli sankari onnessaan näistä teemajuhlista! :)
    Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ oli kyllä ihanat juhlat ja ihana sankari ❤

      Poista
  5. Upea ja vauhdikas herkkupöytä. Tosi kiva idea muuten tehdä kurkusta renkaat autoon :) Miksei mun lapsuudessa ollut tällaisia koristeluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Ei tällaista kyllä ollut meiän lapsuudessa!! Yritettiin ensin noita renkaita kirsikkatomaateilla, mutta päädyttiin kurkkuihin kun olivat niin paljon helpommat laitella :)

      Poista
  6. Oi kun söpöstä! Synttärisankari oli taatusti mielissään :-) Minä en osaa oikein mitään kakkuja ym väsätä, joten aina ihailen toisten taidokkaita luomuksia.

    Itse en ole huomannut mitään häikkää kommenttilomakkeiden kanssa, toimii ihan jees.

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ❤ Mekään ei kyllä mitään kakkutaiteilijoita olla, kääretorttupohja täytteineen ja päälle vaan sokerimassasta kaulittu tie ja sitten valmiit koristukset ;D Onneksi täälläkin taas toimii nää kommentit ❤ Ihanaa uutta viikkoa!! :)

      Poista
  7. Tuommeiset teemajuhlat ovat kyllä todella upeat ja varmasti mieleenpainuvat! Ihanan näköistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Oli kyllä ihana laitella ja kummipoika oli kyllä carseista vallan innoissaan :)

      Poista
  8. Siis niin hieno toteutus!! Ihan ameriikan malliin! :) Minusta on niin hienoa, kun pöytä on laitettu teeman mukaan nätiksi, ja nuo tarjottavien nimet saavat hymyn huulille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu noita oli ihana nimetä, pieni mies oli innoissaan :D Ja sankarihan sai tottakai kaiken cars tavaran itselleen :) ♥ ♥

      Poista
  9. Ihanat juhlat ja teema!! <3 Tarjoilut on jälleen kerran niin herkullisen kuuloiset ja kivan näköiset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Näitä oli niin kiva yhdessä puuhailla :)

      Poista
  10. Anonyymi29/4/14

    Aivan huikea toteutus! Olet kyllä luotu tähän :)
    Hauskaa vappua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä! ♥ Kiitos paljon ♥ Ihanaista vappua!! ♥

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤