Meidän karvalapsi Vince on tänään 1 -vuotias. Eilen ystäväpariskunta tuli iltaa viettämään, enkä voinut vastustaa kiusausta vapaapäivänä hieman näperrellä…Esikoisen 1-vuotis juhlia! ;D Joku voi pitää touhuamistani täysin kahelina, mutta miksi ei piristää arkea pienellä juhlalla, kun siihen on pienikin syy. Plus, kun on syy juhlaan on mahdollisuus kokeilla ideoita. Osa toimii ja osan kohdalla voi taas todeta, ettei koskaan! 

Olen niin monen blogin sivuilla ihaillut macaroneja, mutta kuudennen yritys kerran jälkeen nostin hetkeksi kädet ylös ja marssin kaupan hyllyltä hakemaa nuo herkut meille. Viimeisellä macarone yrityskerralla olin ajatellut tehdä kissa macaroneja. Ohjetta etsiessäni google antoi ensimmäisenä nämä sivut: Cat Macarons - cutestfood.com  Ja todellakin suloisimmat herkut ikinä!!! Tästä inspiroituneena siis tuunailin kaupan macaroneja kisuiksi valkosuklaan ja strösselien avulla. 



















Jäljelle jääneet macaronet kastoin tikkaritikun päässä sulaan valkosuklaaseen, koristelin strösseleillä ja suklaatähden sakaroista nappasin korvat. Kakku on tehty Kinuskikissan herkullisella kinuskikakku ohjeella. Jotta pöydässä oli suolaistakin herkkua niin sekoitin tuorejuustoa ja savulohta tahnaksi leipästen päälle, koristelin ruohosipulilla. Ympyrän muotoisen ruisleivät on napattu piparimuotilla. 

Jos teidän huumori kestää niin huomenna luvassa vielä yksi samaisen aiheinen postaus ;D Sankarin näkökulmasta ;D 

Aurinkoista perjantaita ja ihanaa alkavaa viikonloppua!! 

♥ Jenni

18 kommenttia:

  1. Kestää tottakai huumori :-) tämähän on ihan mahti mainio idea :-) kyllä kissat juhlat ansaitsee :-)♡ meilläkin on aina vähä "paremmat" ruoat kisujen synttärinä :-) kahden viikonpäästä olis alma neiti 3v :-)

    Huiput juhlat teillä ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi teilläkin on juhlat!!! Onnittelut jo etukäteen!! ❤ Ja todellakin pienet juhlansa ansaitsevat ❤ Juu nää on näitä hetkiä kun on vähän kokeiltava huumorin rajoja! ;D

      Poista
  2. Hitsi mä sitten tulen hyvälle tuulelle aina tätä blogia lukiessani. Olet mainio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä!! Mä tulin niin super hyvälle mielelle sun kommentista, kiitos!! ❤

      Poista
  3. Voi apua miten söpöä! Ja niin nätti päivänsankari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Juu Vincestä on kuoriutunut niin komistus ❤

      Poista
  4. No tokihan kisu tarvitsee omat juhlansa♥ Olet ihana, kun löydät juhlan aihetta kaikkialta! Huippuja ideoita ja takuulla herkullista syötävää:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu mulla on se "taito". Tosin en usko, että mies ihan aina sen taidon puolesta liputtaa! ;D Mutta tottakai yksi vuotisia saa juhlistaa, ehkä mä sitten maltan jo vähentää hössötystä kun vuosia tulee lisää…EHKÄ ;) :D

      Poista
  5. Totta kai pitää lemmikkejäkin juhlia -ne on rakkaita perheenkäseniä <3 Ja ei voi kuin ihailla tuota sinun kekseliäisyyden määrää! Oot huippu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! ❤ Karvalapset tulevat ykkösenä ja sitten vasta itse. Ja kiitos :)

      Poista
  6. Taas niin ihania kuvia ja ideoita. Tämä on niin ihana. Tietää mistä hakee inspiraatiota seuraaviin juhliin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, kiitos!! ❤ Aivan ihanaa jos edes vähän voi inspiroida :)

      Poista
  7. Todella söpöjä. Macaronsit ovat todella haastavia tehdä itse, tai ainakin taikinan vatkaamisen kanssa mulla on mennyt pieleen. Onnea sankarille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä mä nyt olen ihan täynnä macaronien tekoa :D Mutta ehkä siihen taas ajan kuluessa löytää innostusta, hope so :) Päivänsankari kiittää kovasti ❤

      Poista
  8. Voi miten loistavia ideoita! :) Onnea karvalapselle! <3

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤