EDIT: Heippa ihanat blogivierailijat! On aivan pakko kysyä kuinka nämä blogini fontit näkyvät teille? Yritän vain kartoittaa onko näkymä ongelma yleinen :) KIITOS jos kommentoit, ilahtuisin siitä kovin :)

Tein pronssipeliin purtavaa, ja päästiinhän sitä mitallia juhlimaan!! Huikeaa leijonat!!!!! Kyllä kyyneleet tulivat kun katseli Timosen haastattelua 

Macaronet on SO last season, ja juuri siksi tein whoopieita. En sen takia, että kaikki kokeilemani viisi macarone yritystä menivät pilalle ja piti keksiä äkkiä jotain niiden tilalle. (meidän keittiö on ollut kolme päivää aivan kamala taistelutanner) Miten ihmeessä macaronet voivat olla niin vaikeita? Vaikka kuinka noudattaa ohjeita, määriä, vinkkejä, niin ei, eivät ainakaan minulla ole VIELÄ onnistuneet. Sitä vastoin kokeilin whoopieita nyt ensimmäistä kertaa Kinuskikissan ohjeella, jätin vain kaakaojauheen pois ja lisäsin sinistä pastaväriä. Ja ne olivat kyllä ihanan nopeat tehdä ja vieläpä onnistuivat! :) Whoop whoop!! ;) Ensi kerralla täytyy vain ottaa aiemmin pois uunista, koska kerkesivät hieman tummua. Mutta jos ette ole vielä kokeilleet niin suosittelen. :) Täytteeksi tein herkullista valkosuklaaganacea, johon ohjeen löysin Tarun Taikakakut blogista. Kaksinkertaistin ohjeen, jotta täytettä oli reilusti.

Täytetyn leivän idea tuli vastaan Valion sivuilta. Meidän leipään täytteeksi laitoin: tomaattia, salaattia, mozzarellaa ja kinkkua. Leivän koossa pysymiseen on kyllä hyvä käyttää grillitikkuja ja jos leivässä on kova kuori, on hyvä leikata kuori erikseen ennen muun leivän paloittelua, näin kerrokset pysyvät kuosissa.

* Suloiset lipputarrat ovat löytö Mokosta
* Servetit Bloomingvilleä Tiirinkoskentehtaalta
* Ihanat haitarikoristeet ostin Confetista
* Juomana koivunmahla vichyä … hyvin persoonallinen maku.

Ihanaista sunnuntaipäivää!! ♥ Ja oikein kovasti tervetuloa juhlavieraiksi Ella, Kaisa ja Jonna. :)

Täällä on hieman ulkoasu muuttunut, ja pitkän mietinnän, jännäilyn ja painostuksen jälkeen myös kuva tullut - eikä siihen ota tottuakseen. Avaan täällä myöhemmin hieman enemmän ulkoasun muutoksesta, kun sivut ovat kunnossa, eivätkä fontitkaan enää toivottavasti juokse tai ole epäselviä. :) Muutamia vinkkejä olen myös saanut selville ja jaan ne tänne mielelläni, koska itse en todellakaan ole mikään tietokonetaituri ja muutos ei olisi ollut mahdollinen ilman apua.


 ♥ Jenni


22 kommenttia:

  1. Katselinkin heti ihanaa uutta ulko asua :-)♡ näyttää hyvälle :-)

    Mahtavat pronssi juhlat ollut teillä, aivan huippua kuinka kauniisti olet laittanut :-):-) silmä lepäsi näitä katsellessa ♡

    Ja hyvä suomi :-):-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija ❤ ja jeeee Leijonat, ihan huippua!!! :D Meni kyllä luihin ja ytimiin tuo voitto! :)

      Poista
  2. Anonyymi22/2/14

    k a u n o t a r <3 <3 Ilomeilin sinun kauniita kasvoja katselen.

    Mä haluisin kuulla ulkoasun vaihdosta, koska näyttää tosi kivalta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu avaan heti tätä muutosta kun vaan blogin fontit ja kuvat tulisi viimeisteltyä :) Kiitos ihana ❤ ehkä mäkin vielä totun tähän, mut kuten tiiät, mä en kauheen mielelläni ole esillä! ;D

      Poista
  3. Anonyymi23/2/14

    Aivan mahtavat eväät trillä! Jos noilla ei olis voitettu, ei millään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu kyllä noilla jaksoi pelata! ;) Ihanaa sunnuntaita! :)

      Poista
  4. Minä olen SO LAST SEASON :) kun vasta keräilen rohkeutta kokeilla macaronsseja! Kivan näköistä!! Pitää tulla äkkiä käymään niin saan jonkun ihanan kattauksen :D haha! Kesällä viimeistään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Et ole! Oli vaan pakko kääntää asiat omaksi parhaaksi, koska ainakin ne mulle ovat VIELÄ aivan mahdoton tehtävä…ehkä joku päivä ne sais onnistuun! :) Josko vaikka kun tuutte käymään, tule kesä pian! ;)

      Poista
  5. Oi mikä herkkupöytä!! Olihan se aivan mahtavaa juhlia voittoa. Kyllä se pronssikin maistu hyvälle tappion jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niin oli!! Hienoa että saivat konkari Leijonat vielä olympiamitallin mukaansa, olivat sen todella ansainneet ❤

      Poista
  6. Ihanat pronssijuhlat! Noi koristeet on niin kauniita! <3

    Uusi ulkoasu on upea, vaikkakin tekstit näkyy mun koneella hieman huonosti. Ihanaa, kun laitoit kuvan! Varmasti moni lukija antaa arvoa sille kun näkee kauniit kasvosi <3

    Varaan ne liput meille huomenna, jeeeee!!!! :D Kivaa muru!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee huippua päästä fiilisteleen!! Tulee kyllä tarpeeseen tuo ilta ❤ Ja juu, tän tekstin kanssa on ollut nyt vähän häikkää, mut toivottavasti sen saa kuntoon :) Mutta muuten kyllä tykkään ja kovasti :)

      Poista
  7. Vau mikä uusi look blogissasi. Hyvältä näyttää ja ihanat herkut olet taas loihtinut. Todellakin silmä lepää näissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Nuo whoopsiet on kyllä ihan huippuja tehdä ja hyviä tottakai :)

      Poista
  8. Ai teilläkö ne pronssijulat olikin? :D ;)

    Munkin eka macarons-erä valmistui viime viikonlopuksi. Ei kyllä tullut ihan oikeanlaisia, mutta pystyi just ja just laittaan tarjolle. Pitää hieman vielä harjoitella, kun sisko toivoi niitä rippijuhliinsa kesäkuulle. Onhan tässä vielä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No meillä tottakai!! Pojat olivat niin pieni ruokaisia pelin jälkeen, että hyvin riittivät tarjoilutkin ;D Just kurkin sun sivuille niin kyllä sun Macaronit näyttää hienoille ja oikeanlaisille, mulla ne oli vaan möhkyjä, eikä niitä voinut edes syödä. Huoh, mutta periksi ei anneta! :) Ja sä saat kesäkuuhun mennessä ne ihan perfect kuntoon :)

      Poista
  9. Ai että teillä on kivat tarjottavat pronssipeliin! Ja jee, Suomi sai pronssia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee! :D Oli kyllä mahtavaa!! :) ja kiitos ❤

      Poista
  10. Voi miten ihania herkkuja olet loihtinut. Enpäs koskaan ehtinyt mailia laittamaan, mutta taisin löytääkin vastauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos löysit, toki aina mailit on tervetulleita! :) ❤

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤