Suklaasuukot vol 2

* kaurakeksejä 20
* vaahtokarkkimassaa- marshmallow fluff 100g
* valkosuklaata 130g

Ensiksi sulatin suklaan. Sitten lusikoin vaahtokarkkimassa nökeröitä keksien päälle ja kastoin ne suklaassa. Siirsin hetkeksi pakkaseen, koska jääkaapissa aluksi lösähtivät täysin. Koristelin sydännameilla.




Ajattelin, että viettäisimme sunnuntaina ystävänpäivän ennakkoon, koska perjantaina kun cupidot virallisesti lentelevät, olemme töissä aivan ristiin, ja ehtisimme nähdä vain tunnin ajan. Siksi oli aivan pakko ottaa varaslähtö tähän ystävänpäivä fiilistelyyn.

Olin vaivihkaa tällä viikolla tehnyt valmisteluja, sydännauhat ja katsastanut kaiken tarvittavan valmiiksi.  Ajatuksena oli ripustaa sydämiä rakkaalle, lahjoa pienillä herkuilla, kilistellä ja katsoa joku romanttinen elokuva (21 tapaa pilata avioliitto). Sunnuntai aamu meni jatkounilla vähän pitkään ja mies oli jo innoissaan aloittamassa imuroimisen (niinkuin tämä mies ikinä imuroisi innoissaan!) Anyway, aloittelin järkkäilyn, laitoin hetkeksi kisut leikkimään makkariin, ripustin sydämet, otin jääkaapista aikaisempana päivänä valmistetut suukot vol.2, laittelin sohvan kutsuvaksi ja kiikutin jäähtyneen skumpan laseineen sohvalle. Voila! Enää puuttui vain ruusu suusta, kun innoissani huutelin miehen paikalle - SUPRISE!!!!! Jolloin kissat syöksyivät makkarista innoissaan sydänten kimppuun ja katastrofi oli alkanut. Siinä äkkiä keräsin syömisiä ja laseja pois alta, koska hirmuilla oli aivan vallaton leikkivaihe menoillaan. Jäin kissojen kanssa säätämään, mies jatkoi imuroimista, ja noh. Romanttista? EI OLLUT. Naisena on toki tottunut, ettei kaikki ilotulitusraketit aina lennä taivaalle asti niinkuin on suunnitellut tai kultahippujen sijaan sataakin vettä. Mutta välillä toivoisi, että ne kaikki tapahtuisivat yhtenä päivänä, täydellisesti, kuten elokuvissa. Jota emme myöskään katsoneet, nukuin päikkärit. ;)

Siis ihanaa ystävänviikon aloitusta!! Toivotaan, että tämä viikko oikeasti on ihana ja super rakastava meille kaikille!!! 



16 kommenttia:

  1. Itse olen lähdössä melkein viikoksi pois ja mietein että mitä kehittelisin ennen reissua yllätykseksi miehelle. Ensimmäisenä tosiaan kävi mielessä että kaikki ei tosiaan menis ku elokuvissa (toinen töistä väsyneenä ja toinen riehuu matkalaukkua pakatessa). :D Kiitos päivän piristyksestä, toivoa siis on että minut kuitenkin huomataan. Luulen myös että ainakin ensi vuonna muistelette naureskellen tämän vuoden ystävänpäivän aikaa. Jää ainakin omalla hauskalla tavalla mieleen. Ihania ootta, kissoineen kaikkineen. Oikein hyvää alkanutta ystävänpäiväviikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaista ystävänviikkoa teillekin!! :) Oltiin kyllä vallan ihania viime sunnuntaina ;D No ei vaan, kyllä tälle nauretaan ja aina kaikki ei mene kuten päässään piirtää, ja se on ihan ok, vaikkakin se välillä harmittaa. :) Nyt vaan jotain pientä ihanaa järjestät rakkaalle, koskaan se ei mene hukkaan ♥

      Poista
  2. Anonyymi10/2/14

    :) nams nuo valkosuklaakeksit! Mun on ehkä pakko kokeilla, kun olen heikkon valkosuklaaseen!!

    Mä taas kuulen sun äänen, kun kerroit tämän tarinan <3 HALIT!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Suurieleisesti viuhtoen!! :D Puss muru ♥ Ja ehdottomasti kannattaa kokeilla, ihan superherkkua ♥

      Poista
  3. Voi kuinka hauskasti kirjoitit :-) ja olet tehnyt jälleen upeaa upeammat valmistelut ♡ ihailen taas :-) kuvat olivat myöski aivan ihania :-)♡
    Voin vaan todeta kuinka tuttua kissojen kaa kertomasi on.... kerran jos toisen törmännyt samaan :-D

    Mekin vietetään ennakkoon mun vapaalla ystävänpv koska silloin ei juuri nähdä. :-)

    Mukavaa viikon aloitusta sinulle ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaista viikkoa teillekin, nauttikaa ennakkopäivästänne ♥ Juu oli aivan pakko kertoa ihan karutodellisuus :D Mutta toisaalta kisut kyllä nauttivat kovasti roikkuvista sydämistä ja olivat parhaat leikkikalut aikoihin :D Ja kiitos Seija, sun kommentit on aina niin hyvänmielen tuovia ♥

      Poista
  4. Voi, miten ihanat suunnitelmat sinulla oli♥ Mutta harmi, etteivät ne menneet lopulta ihan kuin elokuvissa. Nooh, mutta pääasia, että edes ajattelit noin kauniisti♥ Ajatus tärkein! Ja olihan tämä myös piristävä postaus, hymyilytti:)! Suklaasuukot näyttävät hyviltä ja olen varma, että maistuisivat meidän koko perheelle! Täytyykin tuollaisia testata joskus! Kiitos ohjeesta!

    Mukavaa viikkoa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä itekin kirjotettuani naureskelin, että jaha, tulipa purkaus, vaikkakin pilke silmäkulmassa. ;D Ja suklaasuukot on kyllä hyviä ja aika nopeita tehdäkin! :)

      Poista
  5. Anonyymi10/2/14

    Voi ei... :) :) Todella ihanat jutut olit taas järjestänyt. Kissat varmasti osasi arvostaa ;) Mutta kuten on monesti jo huomattu, elämä on täynnä aina näitä "arjen" yllätyksiä, jotka valitettavan monesti pilaa meidän romanttisen käsikirjoituksen elämästä :) Hyvää ystävänpäivää rakas ystäväin!
    T. Jansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Juu kisut oli aivan innoissaan, että mitä ihanaa äiti onkaan meille järjestänyt ja skumppaakin!! ;D;D Niin ja monesti ne arjenyllätykset onkin parhautta ja jopa käsikirjoitusta hauskempaa. Ainakin jälkeenpäin ;D Ihanaa ystävänpäivää rakas ♥

      Poista
  6. Upeita kuvia ja valmisteluja! <3 Kiitti ohjeesta, näitä täytyy ehdottomasti testata :) Kivaa tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ♥ Ihanaista tiistaita sinullekin ♥

      Poista
  7. :D Juuri näin! Kerran jos toisenkin on romanttinen yllätys realisoitunut milloin mistäkin syystä! Mutta täällä vielä yksi, joka sitkeästi uskoo unelmaan, että jonakin päivänä kaikki tapahtuu -kuin (hyvissä)elokuvissa.. Ihanaa ystävänpäiväviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin täälläkin!! :D Ja pitää kyllä olla kiitollinen kaikista hetkistä mitä on saanut kokea, ja välillä nää maahan tiputushetket tosiaan onkin parasta tai sitten poikii hyvää ;) Mutta niitä elokuva hetkiä metsästäen ;) Ihanaa viikkoa ♥

      Poista
  8. Niin hauska tarina!! Voin kuvitella sieluni silmin.. :) Mutta kyllä oli ihana ajatus, vaikka kaikki ei mennytkään niin kuin elokuvissa! (Huokailen täällä ihastuksesta lukiessani postauksia taaksepäin, kun muutaman päivän tauon ansiosta aina vaan tulee lisää ihastuttavia juttuja...) Ihanaa rakkausviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Elämän realiteettejä ❤ Ehkä ens kerralla sitten menisi….EHKÄ ;D ;D Ihanaista rakkausviikkoa teillekin!! ❤

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤