Vihdoin viime sunnuntai-iltana kotiuduttiin parin viikon lomalta kotisuomeen - ja mikä järkytys tää kylmyys taas onkin! ;D Olin laittanut pari juttua arkistoista ajastettuna julkaistumaan.. mutta jotakin onnistuin hotellin huonolla nettiyhteydellä sähläämään, kun kadotin pari kommenttia ja kokonaisen postauksen ;D Kiitos kuitenkin näistä kahdesta ihanasta kommentista, jotka hukkuivat jonnekin karibian bittiavaruuteen. :)

Viimeisen lomapäivän aamuna suuntasimme piknikille. Etsimme rannalta kivan paikan jonne hetkeksi leiriytyä. Tunnelma olisi ehkä hippasen ollut romanttisempi, jos ihana ranta ei olisi ollut niin vahvasti liikennöity lenkkipolku aamuvirkuille. Mutta täytyy kyllä hehkuttaa, ettei KOSKAAN ole tullut oltua piknikillä noin upeissa maisemissa ja meren äärellä. ♥ Innokkaana snorklaajana olin kerännyt simpukoita omalta rannaltamme, ja pujottelin niitä ompelulangan lävitse pieneksi koristukseksi.

Piknikkimme:
* keksejä - suolaista ja makeaa
* omenamehua
* banaaneja & mango
* paikallisia luomusuklaita
* pillit, servetit ja pikku koristukset kotoa
* paperipussit ja lautaset (paikallisesta La Sirena marketista)
* pyyhe alustana

Kerron matkastamme hieman enemmän seuraavassa postauksessa, kunhan saan hieman lajiteltua reilusta 1200 kuvasta parhaimpia otoksia ;D


Ilokseni sain huomata, että matkan aikana tänne on tupsahtanut uusia juhlavieraita, lämpimästi tervetuloa: Emilia, Jenni, Anna, Heli, Riikka, Strawbs, Riksu ja Minna Rosè. Ihanaa, että olette löytäneet tänne ♥ 
Aivan ihanaista viikonloppua kaikille!! :) Itse suuntaan juhlistamaan pientä suloista prinsessaa ♥ Mutta ensiksi vapaapäivän kunniaksi blogikierrokselle!! :)


24 kommenttia:

 1. Minäkin haluan, kaunista niin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun tuonne voisin pompsahtaa taas! :) Tästä tulee ihan takuulla tapa tulevillekin reissuille :)

   Poista
 2. Oi miten ihanat maisemat. Upea paikka piknikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavat olivat kyllä tuon hetken maisemat, fiilistelyä!! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Ja upea piknik paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joka aamu sai huokailla upeita maisemia, ihana maa ❤

   Poista
 4. Voi jenni miten ihania kuvia reissulta ja teidän piknikiltä ♡:-) aivan mahtavat tunnelmat tänne ruudun toiselle puolen :-) kiitos lun ilahdutit näillä kuvilla :-)

  Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Seija!! ❤ Näitä kuvia katsellessa kyllä valtaa ilo, kun tuolla oli niiiiiiin kaunista ja se elämänilo oli läsnä kaikessa ja erityisesti ihmisissä ❤ Ihanaista viikonloppua!!! :)

   Poista
 5. Kerrassaan ihana piknik rannalla ♡♡♡ kyllä noissa maisemissa on upea nauttia herkkuja. Innolla odotan lisäkuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana pysähtyä ihasteleen ja nauttiin hetkestä, ja viimeinen päivä toi lisänsä, koska halusi imeä ympäristöstään kaiken hyvänolon mukaan :) ❤ Apua miten saan karsittua kuvat! :D

   Poista
 6. Tervetuloa takaisin!! Iloisia juttujasi onkin jo odotettu! :) Toivottavasti oli huikea reissu, kivaa jos saamme nähdä vähän Karibian kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Katri!!! ❤ Kiitos, ihanaa kyllä olla takaisin, vaikkakin tuonne lentäisi niin suurella ilolla tuon tuosta! :D (jos olisi biljonääri ;D)

   Poista
 7. Ooo mitkä piknik maisemat! Kyllä tuolla kelpaa relata ja nauttia elämästä :-) Suomessa on ilmeisesti ollut viime aikoina melko kovat pakkaset, joten ei ihme että kylmyys kolahti... Mutta oli varmasti upea loma? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin!!! Kuunnella meren kohinaa ja nautiskella, ihanaa ❤ Loma oli täynnä ihania kokemuksia, mutta vähän harmistustakin. :( Ja kyllä kolahti pakkanen jäseniin, totaalinen syväjäädytys kun autolle hameessa hyppeli! :D

   Poista
 8. Oi että, miten mieli rauhoittuu, kun kuvittelee tuon hetken <3 Ihanasti kuvilla veit meidät rauhoittumaan hetkeksi meren äärelle :) Lomamuistot varmasti vähän lämmittävät näin pakkasilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos ❤ Kyllä kuvien kautta on niiin ihana sukeltaa maisemiin fiilistelemään ja hakemaan sitä lämpöä ❤ Love it! :)

   Poista
 9. Aivan upeat kuvat ja kyllä voi aavistuksen laidalta kuvitella tunnelman ja fiiliksen joka on varmasti ollut mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilis tuolla pikniköidä oli niiiiin ihanaa ❤ mutta kun katselen kuvia mieleen palaa myös pieni haikeus, koska viimeisen päivän aamuna tuolla istuskelimme. Olisi yksinkertaisesti pitänyt pikniköidä enemmän! ;)

   Poista
 10. Uijuijuijui!!!! IHANAAA!!!! <3 Mä en kestä!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin oli!!! ❤ Noihin maisemiin kaipaa vaan päivä päivältä enemmän ❤

   Poista
 11. Oi että millasia maisemia!! <3 Aamupiknik on maistunut varmasti erityisen hyvältä tuollaisella rannalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!!! Noissa maisemissa aamiainen oli ihan täydellistä ❤

   Poista
 12. Aivan ihanat maisemat ja sun taito saada fiilis näihin kuviin on uskomaton!!!! Oot niiiiin taitava kuvaaja ( 100kuvaa/minuutissa :P )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä, kiitos ♥ Kun ottaa 100 kuvaa minuutissa niin kyllä aina yksi onnistuu :D :D

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤