Viikko sitten vietimme ystäväni Heinin vauvakutsuja. Nappasin heti kättelyssä koristelut itselleni, se onneksi sopi hyvin muillekin osallistujille. :) Heini oli toivonut lilaa, hopeaa ja cakepopseja. Tyttöjen kanssa viestittelimme suunnitelmista päivälle, ja vaippakakku oli ehdoton osa lahjaa. Tottakai heti viestin, että tänne osoitteeseen myös se askartelu, vaippakakkuja vaan on niin kiva touhuta! :)

Vauvakutsujen koristelut:

* Vaippakakku - vaipat rullattu ja laitettu kumilenksuilla kiinni. Kerrosten ympärille laitettu paperia ja niiden päälle satiininauhat. Kakun päälinen koristelu isolla satiininauharusetilla ja "timantti"koristeella.
* Cakepopsit - suklaakakku- ja taatelipähkinäsisuksiset. Päällä valkoistasuklaata ja lilaa leivontahilettä.
* Koristenauhat -  paperipallot napsittu leikkurilla erivärisistä liloista / hopeista papereista. Pallon liimattu pareittain ompelulangan molemmin puolin. Tämä idea napattu töistä.
* Servettirengaskoristeet - leikkurilla leikattu ympyröitä paperista ja sisin ympyrä mallattu pienemmällä ympyrälasilla. Liimattu yhteen ja mattoveitsellä viilletty pienet lovet ympyröiden sivuun, josta pujoteltu satiininauhaa. Kirjailtu vauvan hellittelynimin.
* Tarjoilukoristeet - leikkurill myöskin nämä napsattu papereista ja pienemmän ympyrät pikku lasilla. Paikanpäällä kirjailtu tarjottavien mukaan. (mies auttoi näiden teossa, meinasi vikana iltana tulla hieman kiire.. ;D)
* Paperipallot pöydällä - papereista leikattu erikokoisia ympyröitä, ja näin sai myös pöydälle hieman palloteemaa jatkettua.
* Pompomeja - hopeinen ostettu confetista ja lilat tilattu decorahouselta.
* Pillit - tilattu decorahouselta
* Mukit ja lautaset - tiimarista

Täytyy kyllä hehkuttaa, että Decora Houselta sai superhyvää palvelua, onnistuin sössimään tilaukseni kanssa huolella ja hieman kiirekin niiden kanssa tuli, puhelinsoitolla kaikki korjaantui. Tilaus vieläpä toimitettiin läheiseen postiin päivässä!! Viime aikoina kun on ollut aikamoista säätöä nettitilausten kanssa, niin tämä kyllä pelasti onnistumisellaan monta tulevaa tilausta. Ja tämä ei ole mainoskikka, olen vaan aidosta fiiliksissäni siitä kun kerrankin ei juhlista jäänyt jotain uupumaan tilausten takia. :) 

Millainen vauvakutsujen ohjelma oli kokonaisuudessaan? Noh, ensiksi Heinin mies nappasi vaimon autoon ja vei hänet ostoksille. Yllätykseksi kotiin palatessa oli ystävät koolla ja koti koristeltu juhlia varten. Aluksi kilistelimme lastenskumpalla mamman kunniaksi. Sitten äippä sai lahjaksi suklaata ja ihanan leikkimaton vauvalle. Päivää jatkettiin ruokailulla, ja herkuttelimme itsetehdyillä hampurilaisilla sekä cakepopseilla. Tämän jälkeen mamma pääsi ystävien kanssa saunomaan ja iltaa kruunattiiin hemmoitteluhoidoilla. Kasvot, jalat, kädet ja olkapäätkin saivat hemmoittelua osakseen. Heinin ystävä oli koristellut pukuhuoneen kuin kylpyläksi, kynttilöillä ja tuoksuilla. (Ja näistä ei kaiken innostuksen keskellä tullut otettua yhtään kuvaa!) 

Päivä oli kerrassaan ihana ja mamma hehkui onnellisuutta ihanan vauvamasunsa kanssa (josta myöskään en tajunnut napata kuvaa - hyvä minä!) 

Vielä kerran onnittelut ja rakkaudentäyteiset halaukset ihanalle Heinille 

Olipa ilo huomata, että tänne on tullut uusia juhlavieraita!! ♥ Tervetuloa Jena, Päm ja Ansku 


Suloista sunnuntaita ja ihanaa uutta viikkoa!! Itse fiilistelen niin huomista vapaapäivää, kahteen kuukauteen ensimmäinen vapaa, joka on oikeasti vapaa. Ja meille niin tulee huomenna joulukuusi sisään!! Olen jo kahdeksan päivää myöhässä!!! Damet!!! ;D Ja esittelen pian myös ihanan lahjan, joka toi ensimmäisen jouluntunteen meidän kotiin. 



29 kommenttia:

  1. Päivä kuulostaa ihanalta ja kaikki näyttää jälleen niin täydelliseltä!!

    VastaaPoista
  2. Oi miten kaunista, ja tuo vaippakakku on tosi hauska idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Helposti saa kyllä vaipoista näyttävän koristuksen :)

      Poista
  3. Oi miten nättiä, etenkin kun on mun lempparivärit :) Oletko tehnyt itse nuo kukkaset eli nuo ilmeisesti pöydän yllä roikkuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lilan sävyt ovat kyllä niin kauniita :) En tehnyt tällä kertaa kukkasia eli pompomeja itse, en millään olisi ehtinyt. Mutta ovat kyllä helppoja tehdä itsekin, vaikkapa serveteistä :)

      Poista
  4. B-e-auutifull!! Herkulliset kuvat, as always :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas ♥ Noita raakapopseja täytyy syöttää ens kerralla sullekin! :)

      Poista
  5. Aivan ihana värimaailma kutsuilla♥ Ja vauvakutsujen ohjelma kuulosti juuri sellaiselta, että itsekin olisin onnessani tuollaisesta:)!!! Varmasti ikimuistoinen päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mamman väreillä ja toiveilla toteutettiin, tulikin yllättävän lämmin kokonaisuus vaikka vähän jännäsin kun kokoilin ettei vaan vedä kylmäksi sävyt :) Ihanaa rentoutumista sai Heini, ihanat ystävät kyllä niin tekevät päivät ♥

      Poista
  6. Voi miten kauniit juhlat olet laittanut jälleen :-)♡ kuvat piti katsoa muutamaan kertaan läpi ja ihastella ja tunnelma kyllä välittyi ja se veti mukanaan lukiessa ♡

    Kaunista toista adventtia ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mammakutsut kyllä vie aina mukanaan, niin ihana syy juhlistella ♥ Ihanaa sunnuntaita myös sinne :)

      Poista
  7. Voooi elämä miten upeita kuviakin taas! Kuulostaa niin ihanilta vauvakutsuilta! Muuten, näin kommenttisi avokadosta leivän päällä, mutta en tiedä, mitä sille tapahtui, onnistuinkohan jotenkin poistamaan sen?! En tiedä, ei ollut tarkoitus! :D Mutta kuitenkin, olen useamman kerran huutanut halleluujaa avokado-leipä -yhdistelmästä, joten suosittelen kokeilemaan! Rentouttavaa vapaata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauvakutsut on niin ihania, niitä voisi viettää kokoajan!! :) ♥ En ollut ennen edes ajatellut avokadoa tai guacamolea (jota rakastan!) leivän päälle, ehdottomasti pitää kokeilla!! :) Oon vaan turhan arka aina kokeilemaan ja sitten kun ystävillä maistaa jotain uutta ni on ihmeissään että mitä onkaan menettänyt jännäillessä! :D

      Poista
  8. Thank you so much!! :) I visited your blog - inspiring and you are so beautiful!! :)

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia. Loihdit kutsusita kuin kutsuista niin upean kokonaisuuden :) Niin kuin aina <3

    VastaaPoista
  10. Ihanan näköiset juhlat! Kyllä sä osaat tuon koristelutaidon :-) Kaiken perusteella äippä sai oikein kunnon hemmottelut. Nuo tikkarit/popsit on tooosi herkullisen näköisiä ja kyllä nuo muutkin herkut maistuisivat :-) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja!! :) Äippä sai kyllä niin ihanat hemmottelut ja hieronnat! :) Ihanaa loppuviikkoa sinnekin!!! ❤

      Poista
  11. Anonyymi13/12/13

    OIJOIJOI! Ihanat värit! Mun lemppari on JUST lila! <3 <3 Sinä osaat!

    Ihanaa viikonloppua ja olet mielessä, you know it <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rakas!!! ❤ Ihanaa viikonloppua myös teille - ja mä niin fiilistelen niitä ajatuksia, tulivat tarpeeseen!! ❤

      Poista
  12. IHANIA KUVIA!!!! Siis menin ihan sanattomaksi näistä ja siitä, miten paljon olet nähnyt vaivaa ystäväsi kutsujen eteen. Hän on varmasti onnellinen sinun kaltaisesta ystävästä! Kuvista välittyy myös ihana tunnelma, olet niin taitava!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä!! ❤ Kiitos aivan ihanista sanoistasi ❤ Ystäväni oli todella onnellinen kutsuista, ja kaikki hänen rakkaat ystävänsä olivat koolla :)

      Poista
  13. Jälleen kerran aivan mieletöntä!!! Niib upeat ja kauniit, täydelliset juhlat <3 Ihana sinä!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru ❤ Kaikkea kunniaa en voi ottaa vastaan, Heinin ystävät tekivät paljon päivän ja juhlien eteen. Ihania ystäviä!! :)

      Poista
  14. Hei rakas. Näköjään mun puhelimesta laitettu kommentti (aikoja sitten) ei ollut tullut joten kokeilempa uusiksi.
    Kiitos vielä ihanista vauvakutsuista! Olen niin onnellinen, kun mulla on sut ystävänä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei muru!! Kiitos itsellesi, kutsut oli ihanat ❤ Ihana mamma ❤ Puss

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤