Kun luin tästä haasteesta ensimmäisen kerran alulle laittajan Vaniljahousen Niinan blogista, minutkin valtasi ilo!! Niina aloitti aivan mahtavan haasteen ja mikä ihana tapa laittaa rakkautta eteenpäin!!! 

Sain rakkautta myös osakseni ♥ 

Ihana ja sydämellinen Seija muisti minua kauniilla ja himoitsemallani tähtikulholla! (muutamaa viikkoa aiemmin olin hipeloinut kulhoa putiikissa ja jätin ostamatta, koska olin päättänyt olla tarkka rahasta tulevan matkan takia) Ihan ääneen kiljuin onnesta kun paketin avasin, en voinut uskoa silmiäni!! Mies säikähti pahan kerran huutokonserttiani, mutta ymmärsi iloni, kun vihdoin sain soperrettu mistä oli kyse!! :D ♥ Kiitos Seija tuhannesti!!! ♥ Kulho on jo ollut käytössä ja istuu ihan täydellisesti meidän tähtijouluun :) Katsokaa nyt kun se on ihana!!! Voisin vaan fiilistellä!!! 

Toisen rakkauskirjeen sain Slta  ♥ Kiitos, kiitos, kiitos ♥ Lahjasi auttoi niin muistuttamaan elämän oikeasti tärkeistä hetkistä ja asioista. Ja siitä kuinka ystävät ovat mukana jakamassa matkaa silloin kun on tiellä vähän pomppusta. ♥ Olet kultaa!

Vielä pieni lisäys ja kiitos teille kumpaisellekin upealle naiselle, olette jättäneet viestejänne paljon myös minun sivuilleni, ja olen siitä niin iloinen. Teihin osuu sanonta sydän on puhdasta kultaa, täysin. 

On aivan ihana päästä laittamaan hyvää eteenpäin. Kunnes piti miettiä keille! Vaikkakin olen tätä blogiani vasta kirjoitellut melkoisen vähän aikaa olen saanut teiltä aivan ihania kommentteja ja olen jokaikisestä viestistä niin kiitollinen ja onnellinen 

Olisi ihanaa laittaa jokaiselle teille postia, mutta komppaan Niinaa ja Seijaa, että kun hyvä kiertää niin se lopulta kiertää meille kaikille :) Laittaisin hyvää kiertämään ja postia näille leideille:

Marianne - Hopeinen lusikka
Viivi - Valkoinen Soihtu
Laura - Heinässä heiluvassa

Ottaisin mielelläni teidän osoitteita sähköpostiini, niin pääsen postittelemaan! :)


Oli vielä aivan pakko tunkea tänne "muutama" kuva joulukuusesta, koska olin eilen vaan niin onnellinen, että meillä vihdoin on kuusi!! :) Ja latvatähden idean sain Projektiverkarannasta, kun Jutta esitteli aivan mielettömän upeata latvatähteä. Päätin yöllä tehdä meille saman henkisen pahvista :) Love it! :)

Rakkaudentäyteistä tätä viikkoa!!!! 


 

16 kommenttia:

  1. Voih, ihana sinä♥♥♥ Kiitos tuhannesti muistamisesta! Et usko, miten tulin iloiseksi, kun luin ilahdutuslistastasi oman nimeni! Laitan sähköpostia:)! Tämä haaste on kyllä upea!

    Suloinen tuo saamasi tähtikulho! Ja niiiiiiin mahtava latvatähti, kaunein♥ Ihania kuusikuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huikea haaste todellakin!! :) Ihana kuulla että tämä piristi - sinunkin kommenttisi ovat niin usein ilahduttaneet minua!! :) Joten iso kiitos siis itsellesi!! ❤ Uskomattoman pienellä vaivalla sai kuusi oikeanlaisen tähden, entinen ei olisi blingblingillään istunut enää yhtään :D

      Poista
  2. Aivan ihanan herttainen postaus, ja sitten lopussa oli vielä ylläri : ) Kiitos-kiitos.Ihana sinä. Laittelen yhteystietoja tulemaan.
    On muuten aivan mielettömän kaunis kuusi, tähti ja kokonaisuus!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana SINÄ!! ❤ Olet alusta asti tsemppaillut matkaani, iso kiitos siis sinulle :)

      Poista
  3. Ihanaa tuo hyvänkiertäminen! <3

    Sisustusbloggaajana pakko sanoa, että olisit saanut tehdä kuusesta ihan omankin postauksen! Se on upea!!! Todella kaunis, ihana tunnelma ja upea tuo tähtikin <3 Oon ihan myyty näistä sun uusista postauksista taas. Ei ole tarpeeksi ylittäviä sanoja! Täydellistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan huikea idea - rakkautta ei koskaan voi olla liikaa!! :)

      So not sisustusbloggaajana voin sanoa etten halunnut tuosta sinapinkeltaisesta seinästä tehdä mitään erikoisnumeroa!! ;D Mutta kiitos rakas ❤ Aattelinkin et oot varmaan ihan ihmeissäsi, että missä kaikki pinkki ja blingbling on mun kuusesta! :D

      Poista
  4. Anonyymi17/12/13

    Awww <3 <3

    Aivan mielettömiä kuvia taasen kerran, ihaniaihaniaihania!! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ❤ Ja whuup meillä on vihdoin hippusen joulua!!! :)

      Poista
  5. Ihana tuo haaste ja kauniin paketin olet saanut! <3

    Voi, miten upea kuusi! Ja latvatähti on myöskin upea (toistan nyt itseäni...), todella kaunis kokonaisuus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaste on kyllä niin upea :) Ja kiitos!! :) Kyllä niin pienellä vaivalla sai kuuseen uutta näköä, entisten pinkkiglittereiden tilalle! :)

      Poista
  6. Awww!!!!!! <3 Olen niin otettu!!! Kiitos tuhannesti muistamisesta! Tällainen juttu on enenmmän kuin kiva saada! Tuo Seijan lähettämä kulho on kerrassaan suloinen, nuita kulhoja olen itsekin hiplaillut.

    Mulle tuli viitä Jutan postauksesta aivan sama idea, mutta enpäs päässyt sitä vielä toteuttamaan, sinun toteutus on UPEA!!! psst... laitatko mulle ohjetta samalla ;) Teidän kuusi ja kaikki mitä tuossa on niin näyttäätosi hienolta, tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että ilahduit - sinäkin olet ilahduttanut mua niin usein!! :) ja naputtelen sulle ohjetta ehdottomasti!! :) Tosin mä tein tuon aika nopeasti kyhäten :D mutta ajaa asian tänä jouluna ainakin :) Mä niin rakastan tuota kulhoani!! Se on niin ihanan muotoinen ♥

      Poista
  7. Tämä ilahduttaa todella suuresti minua kun oli sinulle mieluinen ♡ ilo on suuri :-)♡

    Aivan ihanat kuvat ja kuusi, viimeisen päälle ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella mieluinen!! ♥ Ihan perfect!! :) Kiitos, kuusi on tänä vuonna luopunut pinkkiblingistä :D

      Poista
    2. Piti vielä kysyä mistä tuo ihana kuusen matto on? :-)

      Poista
    3. Ostin sen Jenni Vartiaisen keikalta, mutta kun nopeasti googletin niin paitamestasta ainakin löytyi myös :) http://www.paitamesta.com/fi/shop/jenni+vartiainen/tule+meille+jouluksi+joulukuusenmatto

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤