Se hetki kun ajatus on niiin suurta ja toteutus on totaalinen pannukakku. Näin kävi eilen. Sain viikonloppuna mielestäni huikean idean, vesimelonikakusta, jonka väliin laittaisin kookoskermaa. Iloisena astelin maanantai aamuna kaupoille mielessäni suuri visio, mistä tulisi aivan mahtava jälkkäriherkku, ja mieskin olisi aivan ällikällä lyöty illalla! ja tätä herkkua tarjoilisin tulevaisuudessa omana bravuurina, terveellistä vieläpä! ;)

Näillä suurilla ajatuksilla lähdin kuorimaan ihanaa hunajamelonia, kun maistelin pientä palaa, tuli ajatus, että ehdottomasti on täytteen oltava suklaista. VÄÄRIN! Toki täytteestä tuli melko herkullista, mutta kun lähdin kokoamaan kakkua, niin todellisuus iski. Rumakakku!! RUMA!

Hetken tipahtamisen jälkeen, tokenin ja blendasin koko "komeuden". Vaikkei kakku ollut huikea, oli smoothie melko huikea välipala. Jes. Tämä kakkuidea lähtee vielä muhimaan, mutta kun ajatus on niiin suurta niin periksi ei anneta, vielä minä onnistun! (yrittänyttä ei laiteta...mitä ikinä se tarkoittaakin! ;)

 Toiveikasta tiistaita!! 


16 kommenttia:

 1. Kaikki herkut samassa paketissa. Kookos on niin ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse oon alkanut kookoksen makuun vasta viime aikoina ihastua, ja nyt kookoskerma on taivaallista!! :)

   Poista
 2. Hauska idea todellakin :-) Varmasti vielä sitten kehität toisen version näppärästi :-)

  Tuo smoothie kuulostaa aikas houkuttelevalta! :-)

  Mukavaa päivää! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu smoothie oli päivän raikas pelastus, kannattaa kokeilla :) Kakkuidea istuu hetken ajatuskopissa ja sitten poimitaan taas kokeiluun :D Kiitos tsemppauksesta!! :) Ihanaa päivää sinullekin ♥

   Poista
 3. Anonyymi15/10/13

  Onnea seuraavaan yritykseen.

  VastaaPoista
 4. Hih ♥ Pääasia, että maistui hyvältä! Ja kyllä kakun ulkonäkökin yrityksen ja erheen jälkeen ihan varmasti tulee olemaan huikea:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana sinä! :) Ainakin on kokeiltava vielä, ja sillä välin on hyvä syy juoda näitä pirtelöitä. ;D

   Poista
 5. Ei tuo nyt minun mielestäni mikään ruma ole. Ja kyllähän sinä tiedät mitä sanotaan monesta kakusta joka on päältä kaunis? ;-) Toivottavasti maku oli kuitenkin kohdallaan! Ja tuo kisu on ihana.... onko teidän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuo nyt hirvittävä ole, mutta kun ajatukset oli jossain aivan toisaalla, niin mielikuville oli lopputulos pettymys ;D Mutta totta, tässä kyllä pitää paikkansa tuo sanonta! :) Ja juu kisunen on meidän, luuli hunajamelonia uudeksi leikkikaluksi ja tuli heti innoissaan yrittämään miten sitä noutaisi! :D

   Poista
 6. Smoothie kuulostaa tosi herkulliselta ja terveelliseltä, nams! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu musta on kuoriutunut varsinainen smoothaaja!! ;D ;D Namsk ♥

   Poista
 7. Ihanat kisut!! :)

  VastaaPoista
 8. Aikas hauska idea ja olit niin kivasti asiasta kirjoittanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä niin odotan että saan oikean idean toteutumaan :D Oli kyllä niin surkuhupaisa olo että ;D

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤