Menneen viikon ehdoton piristysruiske oli maitohymyinen prinsessa! Sain nauttia rakkaan ystäväni tyttären seurasta kokonaisen vapaapäivän. ♥ - näitä lisää!!

Olin ennalta suunnitellut, että päivän aktiviteettina olisi maalaaminen taulupohjalle. Anopilla lehtiä selaillessa kuitenkin silmiini osui juttu (Kotivinkki), jossa vanhoja lautasia oli maalattu erivärisiksi, ja laitettu kollaasiksi. Tästä inspiroituneena lähdin kirpparikierrokselle lautasia etsimään. Aamusella ennen tytön tuloa maalasin nopeasti lautasille valkoisen pohjavärin, jotta taiteilija pääsisi suoraan luomaan taidettaan. :) Pesuhuoneen lattian vuorasin sanomalehdillä ja pakkauspaperilla.

Taiteilija sai itse valita värit joilla maalasi, työn väreiksi valikoitui pinkki, keltainen ja ihan lopussa vielä vähän valkoista pensselöitiin tauluihin. Vaikka tyttö on energinen luonne, oli ihana nähdä kuinka hän rauhoittui ja keskittyi maalaamiseen. Jokainen veto oli harkittu ja tarkka. (IHANA RAKAS ) Olen kyllä super ylpeä pienestä neidistä, ja tästä lähin Jenni-tädillä maalataan AINA!! ;) Taulut jäivät meille vielä odottamaan ensi kertaan, jotta ne voidaan paketoida ja viedä koko perhettä ilahduttamaan.

Jotta päivässä olisi juhlantuntua, ajattelin ilahduttaa taiteilijaa pienellä välipalaherkulla (pähkinää, banaania, vaniljalla ja appelsiinilla maustettua kermavaahtoa). Mutta, sehän ei maistunut ollenkaan!! Kaksi lusikallista meni pienesti irvistellen. ;D Hetken ihmettelyn jälkeen tyttö pyysi kauniisti - saisinko maitoa? - tottakai! Ja johan oli ilo katossa!! :D Tästä lähin meillä tätä prinsessaa varten ostetaan vaan paljon maitoa juhlaherkuksi!! ;D;D 

Iloista sunnuntaita!!! ♥ 

20 kommenttia:

  1. O'ou, no todellakin juhlahuuman tuntua. Minäki haluan noin kauniita lautasia. :D Kestäisköhän noi pesua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Maitojuhlan tuntua! Juu lautasista tuli aivan ihania! Onneksi siitä jää muutama tädinkin seinää koristamaan ♥ Ainakaan nämä mun maalit eivät kestä pesua, mutta sellaiset lautaset vasta ihania olisikin!!! Lasi- ja keramiikkamaaleilla sais käyttölautaset aikaan, mikä idea!!! :)

      Poista
    2. Mietein kommenttia kirjoittaessa että löytyisköhän kaapin syövereistä vielä lasimaalia mitä joskus olen ostanut kokeiluun.. Akryylimaaleista löytyisi jo entuudestaan hurumykke herkkuvärejä. Niiin kävipä mielessä myös sellainen että olisikohan lasimaalaukseen tarkoitettua pintalakkaa, jota voisi sitten esim spreijata akryylimaalilla maalatun lautasen päälle ja näin siitä tulisi käyttölautanen. Oispa aika makeeta. Jos ei ole, niin siinä olis jollekin kehiteltävää ideanpoikasta..

      Poista
    3. Hei ihan loistavaa!! Tuota pintalakkaa täytyy heti askartelukaupasta käydä kyselemässä!! Koska mietin juurikin sitä, että kuinkahan helposti tuo akryylimaali alkaa hilseilemään tuon lautasen pinnalta, mutta lakka olisi totaalinen pelastus!! Kiitos ihan huippuideoistasi!!! :)

      Poista
  2. Ihana rimpsessa:)! Ja onpas huippuidea antaa lapsen maalailla lautaset!!! Täytyy ehdottomasti pistää tämä idea mieleen esimerkiksi seuraavaa äitienpäivää ajatellen (voisi tehdä mummuille ihanat lautaset)! Hahah, maito maistuu aina:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on ihanuus ja mikä taiteilijan alku!! ♥ Juu ajattelin että nämä ois vähän erilainen tapa saada taidetta seinille. :) Helinän kommentin myötä alkoi kyllä innostaa myös ihan käyttölautasten maalaaminen, olisi ihana saada noita upeuksia kattaukseen! :) Maito on parasta! ;D ♥

      Poista
  3. Anonyymi6/10/13

    AWWW!!! Mä en kestääää!!! <3 <3 Aivan ihana mini ja ihana sinä <3 <3 Sun sydän on puhdasta kultaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maailman ihanin pieni hän kyllä on!! ♥ Sais tää välimatka vaan olla lyhyempi, vaikkei mikään mahdoton olekaan, mutta silti!! Tää oli itsellekin oikea energianlatauspäivä :) ♥

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja aivan mahtava idea :-) Ei ole paljon parempaa kuin antaa pienten lasten toteuttaa itseään taiteellisesti ja vielä ihan luvan kanssa. Eipä tule tarvetta maalailla esim. seiniin, ainakaan toivottavasti ;-) Tuollaisesta jää hyviä muistoja...
    Aurinkoista alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Omasta lapsuudesta on hyvinä muistoina askarteluhetket isän kanssa, ja maalaaminen oli aina parasta. Niitä hyviä hetkiä haluaa siirtää eteenpäin ja siksi itsekin saa niin paljon kun näkee pienen innoissaan! :) Toivottavasti juu kodinseinät jäävät rauhaan! ;D Ihanaa viikkoa myös sinulle!! :)

      Poista
  5. Ihana pikku maalari, tulipa kaunista taidetta :) Kivaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo taulut ovat niin suloisia!! Heti aamusta saa hyvän mielen kiinni kun nuo teokset silmiin osuu. :) Ihanaa viikkoa myös sinne! :)

      Poista
  6. Anonyymi7/10/13

    Ihana idea ja noista lautasista tuli täyttä taidetta <3 Täytyy idea kyll kopioida laajempaan käyttöön, mut mietin, et mikä maali sopis paremmin kulutukseen, vai kuin ton akryylin käy esim. käsipesussa? Joku posliinimaali ehkä turhan kallis siihen tarkoitukseen missä itse voisin soveltaa ideaa...? :)
    T. Jansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuli!! Ne on ihan mahtavat ja aina fiilistelen niitä!! ♥ Onneksi meillekin jää muutama!! :) Juu tuo akryyli kyllä hilseilee ja jos saa osumaa, niin lähtee maalia irti. Toisaalta ne posliinimaalit vois olla riittosia? Mutta juu, kalliitahan ne kyllä ovat. Helinä tuolla ensimmäisenä kommentissaan heitti hyvän idean päälyslakasta, joten se tsekataan!! :)

      Poista
  7. Ihana idea maalata lautasia! Ja kivat kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat ei voi kun onnistua, kun on niin suloinen malli ♥ Kiitos :)

      Poista
  8. Upeita lautasia ja leivonnaisia. Jännä juttu että leivokset eivät välttämättä ole lasten makuun. Meilläkään kukaan muksuista ei tykkää esim täytekakusta (missään muodossa) vaik se olisi aikuisten mielestä kuinka hyvää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu taitelija teki niin hienoja teoksia!!! ♥ Olin kyllä ihan ihmeissäni, ettei jälkkäri maistunut, koska kuvittelin tekeväni niin superherkkua! :D Mutta tästä oppineena, ensi kerralla vähän simppelimpiä makuja :)

      Poista
  9. Mun pieni rakas on niin taitava ja voi vitsi miten suloiset kuvat oot taas ottanut <3 Kiitos Jennitäti! Parempaa ystävää ei voisi olla olemassa <3 Ihanan luovaa, mielekästä toimintaa :) Saat lainata meidän lapsia koska tahansa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erin on maailman suloisin pieni neiti ♥ ♥ Ja kiitos itsellesi, oli ihanaa viettää laatuaikaa rakkaan kanssa ♥ Nyt vaan ku vielä saadaan teokset teille seinälle! Niistä tuli kyllä NIIN upeita!! ♥ love it ♥ ♥

      Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤