Hetki sitten vietettiin syntymäpäiviäni. Juhlien teemaksi muodostui inspiroivat värit ja Karibia henkisyys. Olen aivan rakastunut Karibian rytmeihin, ja halusin ehdottomasti sisällyttää päivään tuota ihanaa musiikkia. Koristeiden tekemisen aloitin hyvissä ajoin, ja viimeiselle illalle jäi enää koristeiden esillelaitto. Juhlapäivä kaikkineen viimeistelyineen ei olisi onnistunut lähellekään yhtä hyvin ellei apunani olisi ollut kaksi aivan fantastista ystävääni, jotka loppupeleissä tiesivät ruuastakin enemmän kuin emäntä itse. Suuri kiitos Mi&Ma!! Toinen heistä oli vieläpä assarina edellisenä päivänä 8h. (Kun te rakkaat juhlitte, olen taatusti apuna!!)

Syntymäpäivän kohdalle osui hieman harmaita pilviä ja sateisia hetkiä, jonka vuoksi monet suunnitelmat ulkotilan kannalta kuopattiin. Terassille kuitenkin laitettiin baari pystyyn, josta vieraat saivat Pinacolada boolia ja rommikolaa.

Karibiahenkisten juhlien kattaus:

 Beach cake - baileysjuustokakku + gluteeniton versio
PinaColada & BananaMama muffinit
Drinkkipopsit - suklaa cakepopsit
Karkkibuffet
Nougatkakku - rakkaan ystävän tekemänä - Malla 

Kana & Jauhelihaburritot + guacamole & salsa
Salaatti
Tortillachipsit & Salsa
・ Naksuja

Pina Colada booli
Rommikola
 
Kuvissa vilahtelee muutamaan otteeseen tuollainen kultahipiäinen ananas. Se on ihanan ystäväni Jaanan askartelema taidonnäyte. Aivan upea!! Olin lentää selälleni kun sain tuon kuorrutetun skumppapullon käsiini, vau! Kiitos rakas ystävä, arvostan todella vaivannäköäsi!! Love it!! 

Vielä kerran kiitos ystävilleni ihanasta syntymäpäivästä, jolloin sain kyynelehtiä ja nauraa ilosta. Olen onnekas. 

Aurinkoista päivää heille jotka tänne sivuilleni eksyvät! :)


16 kommenttia:

 1. Wau mitä kaikkea olikaan tarjolla! Niin ihanan värikäs kattaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Oli kyllä aika värien juhlaa. :D

   Poista
 2. Oi miten upea juhlakattaus. Olipa kiva, että jätit viestin blogiini, niin löysin tänne. Taidanpa liittyä lukijaksi. Olen myös innokas askartelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! :) Oonkin seurannut sun blogia jo hetkisen ja sun ihanat ideasi todella inspiroi!! :) Ja kiva että klikkasit itsesi tänne! ♥

   Poista
 3. Ihan mahtavia herkkuja ja upeat värit!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Kerrankin kun sai kotona revitellä väreillä, niin en sitten säästellyt yhtään ;D

   Poista
 4. Anonyymi2/9/13

  Ihanat, värikkäät ja omaperäiset juhlat (ja emäntä... ;) ) Ihanaa kun joku jaksaa panostaa, se on harvinaista herkkua nykypäivänä. LOV U ja onnea uuteen blogiin!

  -Jansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas tsemppauksesta!!! ♥ Sun ananas oli juhlien helmi!! ♥

   Poista
 5. Ihan huikeat oli juhlat! Parhaat tarjoilut ikinä ja niin oli nähty vaivaa, sekä aikaa!!! <3 <3 <3 Saat tulla kyllä meidän prinsessan ristiäisiä sit mun kanssa järkkäileen kummiuden lisäksi toki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti laitetaan siinäkin hynttyyt taas yhteen!!! ♥ Odotan jo niin innolla uutta prinsessaa!! Meille tulee aivan huippuja prinsessajuhlia tyttöjen kesken, gangnam stylellä höystettynä. ;) :D

   Poista
 6. Whoaaaa mitkä kemut! Mä uskon että sulla meni aikaa tehdä koristeet, ymym. Mutta kyllä on kauniin ja herkkullisen näköiset juhlat!!

  Onnea vielä muru!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!! ♥ Juu tuntu ettei aikaa ollut kyllä pariin viikkoa muuhun kuin askarteluun :D mutta sitä mä kyllä rakastankin :) Ja ihanaa kun sain kerrankin mielin määrin väreillä mässäillä! ;D Puss ♥

   Poista
 7. Aivan ihanat juhlat ja kivoja vinkkejä täällä muutenkin. Oliko noille kukille ja leille joku erityinen tarkoitus juhlassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) En ollutkaan tekstiin avannut kukka/lei juttua. Tarkoitus oli että vieraat tultuaan ottaisivat eteisestä mukaansa - miehet lein ja naiset kukan, ja kumpaisellekin vielä omat tehtävälaput mukaan. Koska itse vielä vieraiden tullessa viimeistelin tarjoilupöytää, niin unohdin vallan nuo jutut!! Onneksi muutama ystävistä muisti ja jakeli rekvisiittaa porukalle, myös muutamat tehtävälaput tekivät kauppansa. Ensi kerralla itselläni on otsassa lappu tällaisille jutuille! :D

   Poista
 8. Siis upeaa! sähän oot ihan taikuri! :)

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa minua ❤