Hetki sitten Hotelli Fabianin kaunis
sviitti täyttyi ilmapalloista, herkuista, kukista, viinistä, naurusta, ilosta ja läheisistä ihmisistä.

Juhlittiin ihanaa 30-vuotiasta Annia, keväisin tunnelmin. 

♥ ♥ 


Hotelli Fabianin kaunis Lux huone antoi upeat puitteet juhlien järjestämiselle. Hotellissa juhlien järjestäminen on meillä vielä aika uutta, mutta kasvava trendi. Kaikki palvelut saman katon alla, vieraat voivat halutessa majoittua myös ja mikä tärkeintä, juhlat eivät ole vain juhlat vaan oikea "get away" miniloma arjen keskellä. 

Olimme jo aikaisemmin Annin kanssa olleet yhteistyössä, joten kolmekymppisten suunnittelu lähti siltä pohjalta iloisesti liikkeelle. Sain osallistua näiden juhlien suunnitteluun ja järjestelyihin, kokemuksena tämä oli huikean antoisa. Suurin kiitos tästä Annille ja muille upeille yhteistyökumppaneille, joihin olen saanut tutustua tämän kevään aikana. 
Jotta juhlista jäisi mahdollisimman paljon hauskoja kuvamuistoja, toivoi Anni Photoboothia. Kuvausseinä rakennettiin ilmapalloilla ja viireillä. Pallot täytettiin heliumilla ja aseteltiin eri tasoihin, näin saatiin juhlava tausta aikaiseksi. Ilmapallot luovat kyllä helposti juhlan tunnelmaa ja koristavat tilaa näyttävästi.

Photobooth on kyllä loistava tapa rentouttaa tunnelmaa ja myös tutustuttaa vieraita toisiinsa yhteisen  hassuttelun kautta. 


Kaikki photoboothin tuotteet - Juhlahumua verkkokauppa. Uutuutena heillä myös helium täyttö. 


Vinkkinä: jos käsittelet heliumpalloja sisätiloissa, varo röpelöistä kattoa ja kuumia lamppuja, pallot eivät kestä tuttavuutta kumpaankaan. ;) Juhlilla päästiin myös maistelemaan laadukkaita Ranskassa sijaitsevan Suomalaisen Chateau Carsinin viinejä. Viinit haluttiin esille hieman uudella tavalla, joten loimme viinibaarin, jossa pääsi rauhassa tutustumaan ja maistelemaan viinejä. 

Oman viinibaarin toteuttaminen tuo luksusta juhlille ja toisaalta näin viinejä myös maistelee eritavalla, nauttien. Toki viinibaari ei takaa eurooppalaisia juomatapoja, mutta tuo taatusti uusia hyviä vivahteita juhlille. ;) 

Viinien lomassa tarjolla oli myös pientä suolaista
Herkkuja ei juhlilta uupunut, siitä piti huolen huikea karkkibuffa ja herkulliset kakut.

Karkkibuffa toteutettiin ihaniin lehtikuvioisiin kulhoihin, keväiseen teemaan sopien. Karkkeja kulhoissa yhdistellen sai aikaan makeita sekoituksia, kunhan vaan pitää erityisruokavalioista huolen. :)Kakut olivat kuin kukkakedolta tulleita, täynnä ihania tuoreita kukkasia. Kakut toivat herkkupöytään ison ripauksen aitoa kevättä. 


Olimme Ihana Kukkasen kanssa suunnitelleet kukkaköynöstä koristamaan herkkupöydän yläosaa. Kun köynös vihdoin tuotiin kukkakaupan toimesta, niin voi apua, ei voi muuta sanoa. Se oli huikean kaunis!! Kukaan ei taatusti olisi pysynyt laskuissa kuinka monta IHANA sanaa päästin suustani hihkumisten kera! :D Rakastan kukkasia. Onnistuneet juhlat koostuvat monista asioista ja yksityiskohdista, mutta tärkein on ilo ja lämmin tunnelma, sitä ei voi korvata mikään määrä glitteriä. Näistä juhlista ei puuttunut rakkautta, oli suuri ilo olla osana toteuttamassa tätä päivää. Aurinkoista pääsiäisen aikaa!!! ♥ ♥ ♥ Jenni

2 kommenttia:

 1. Oi mikä piristys kun postasit <3 huippu ihanaa :)

  Olet jälleen kerran loihtinut sellaiset ikimuistoiset juhlat että eihän tässä sanat riitä kertomaan <3 varmasti jäänyt sankarille kultaiset muistot :)

  Ihanaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Seija!! ♥ Näitä juhlia oli kyllä niin kiva yhdessä sankarin kanssa suunnitella! :) Ja ihanaa että Anni nautti juhlistaan ♥

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤