Viime lauantaina Helsingin kaapelitehtaalla oli Love Me Do - häätapahtuma. Itse olin ensimmäistä kertaa koskaan häämessuilla, mutta en taatusti viimeistä kertaa. Päivän päätteeksi tulipa suustani sanat, "yksi elämäni parhaimmista päivistä!". Koska sitä se tosissaan oli! :) Kuukausien suunnittelu tiivistyi kahteen päivään, joista toinen koostui messuosaston ja kattauksen laittamiseen. Ja toisena päivänä lauantaina, saimme sitten nauttia päivästä, tavata ihania messuvierailijoita ja upeita muita yrittäjiä. Kiitos teille jokaiselle, jotka kävitte osastollamme tai nykäisitte hihasta. Toitte valtavasti iloa meidän päiväämme. 

Kattauskilpailun kattaus oli vanhan Hollywoodin henkeen ja pöydän nimeksikin valikoitui Table Monroe. Höyhen centerpiece toi kovasti Marilyn Monroen mieleen. Muuten halusimme rakentaa kattauksen minimaaliseksi, varsinkin kun liinamme oli aika silmiinpistävä. Juhlahumun Anu sai loistavan idean yhdistää mini karkkibuffa suoraan pöytään, ja sehän oli heti otettava kokeiluun. 

Sain jakaa messuosaston ihanan yhteiskumppanini Juhlahumua verkkokaupan kanssa. Olimme yhdessä ideoineet osastoamme pitkin syksyä. Etsinnässä pitkään oli ruusukultainen glitterikangas, joka lopulta löytyi viimeisellä viikolla ennen messuja. Glitterikankaasta tuli yhdistävä osa myös kattauskilpailun mallikattausta. Omalta osastoltamme löytyi Juhlahumun tuotteita, joita sai hienoon messuhintaan. Taisi minustakin hieman myyjää kuoriutua! :D Ihania tuotteita kun oli niin helppo hehkuttaa. Osastollamme pääsi tutustumaan myös minun vuokratuotteisiini. Mutta ennen kaikkea halusimme, että meille oli helppo tulla jutulle ja vaihtamaan ajatuksia, ja ideoimaan lisää omia häitä. 
 Kuvassa ihanat Juhlahumun ladyt Anu & Hannele. Suuri kiitos teille koko messu projektista, oli huikean hienoa! :) 


 Tällainen tapahtuma on upea kokemus, ainoa miinus on siinä, ettei jokaisen muun yrittäjän pisteellä ehdi vierailla ja jokaista upeaa juttua hihkua. Nyt messujen jälkeen onkin ollut ihana bongailla blogeista ja instagrammista messukuvia. 

Hihkunnasta puheen suurin ääneen hihkuminen kyllä tuli ihanan Miljan hääblogi voitosta. Häähullun haaveiluja blogi on pursunnut ihania kuvia ja ideoita, voitto oli todella ansaittu. 

Onnittelut myös muille upeille voittajille vuoden hääyritys Niinatar, vuoden uusi hääblogi tulokas Kiss, Love & Get Married ja kaupallinen hääblogi Atelje Tuhkimotarina. Itseasiassa olin itsekin ehdokkaana kaupallisella puolella, mutta jotenkin unohdin hehkuttaa sitä vallan. Kiitos paljon kuitenkin kaikille äänestäneille. Ja iso kiitos myös Love Me Do tapahtuman järjestäjille, apu oli aina käsillä ensikertalaisen kysymyksiin ja tämän kaiken ilon kantamana messuilemme jatkossakin. 


Glitteristä loppuviikkoa! 
♥ Jenni

8 kommenttia:

 1. Anonyymi29/1/16

  IHania juttuja sinulla menossa <3 Kiva, kun kävit blogissa vierailulla :)!

  Toivottavasti voit hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kommentoinkin niin sun sivuilla aina inspiroituu elämään ♥ Love it ♥ Ja kiitos, ihania juttuja menossa! Nämä häämessut olivat kyllä super ihana kokemus :)

   Poista
 2. Voi mahtavaa, täällä odotti ihana piristys kun sinulta oli postaus! <3 Ja näin rakkauden täytteisellä aiheella! :-) Tosi ihana juttu! :-) <3

  Teillä on ollut kyllä viehättävä piste kertakaikkisesti, ihania pieniä yksityiskohtia ja ideoita :-) Mahtavaa! :-) Tosi mukava kuulla että viikonloppu oli onnistunut! <3

  Iloista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakkausjuttuja!! ♥ ♥ Kiitos, messupistettä oli hauska ideoida. :) Kertakaikkisen ihana viikonloppu, en voi enempää kai enää hehkuttaa! :D ♥ Ihanaa viikonloppua sinullekin ihana :)

   Poista
 3. Tosi ihana postaus ja kiva kuulla sinusta Jenni. Olen viimeisen vuoden itsekin tosi vähillä blogpostauksilla mennyt eteenpäin. Monta rautaa tulessa niin ei ole vain ehtinyt. Mutta nyt taas messissä mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla sinustakin! :) Ja ihanaa, että on rautoja tulessa!! Silloin pitääkin touhuta ja takoa! :) ♥ ♥ Täällä ollut vaihteleva vuosi ja tämäkin alku, kiirettä ja toisaalta elämän selvittelyä. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa minua ❤